Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Βολές Κατά Του Δημάρχου Ηλιούπολης Από Το «ΜέΡΑ25» Για Το Διαδημοτικό Κοιμητήριο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βολές Κατά Του Δημάρχου Ηλιούπολης Από Το «ΜέΡΑ25» Για Το Διαδημοτικό Κοιμητήριο

Ευθείες βολές προς τους σχεδιασμούς της διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης για την από κοινού χωροθέτηση διαδημοτικού κοιμητηρίου με τον Άλιμο στον Υμηττό εξαπέλυσε το «ΜέΡΑ 25» του Γιάννη Βαρουφάκη.

«Στην περιοχή της Ηλιούπολης, τα σχέδια Κυβέρνησης- Δημοτικής Αρχής-Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, συναγωνίζονται για τη μεγαλύτερη καταστροφή», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος και συμπληρώνει: «Η Κυβέρνηση επιτρέπει τη δημιουργία νεκροταφείων στον Υμηττό, και ο Δήμαρχος, μειοψηφικά προς το παρόν, ζητά διαδημοτικό νεκροταφείο στην περιοχή του ΚΥΤ. Η κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  επιβλήθηκε από τις κινητοποιήσεις των κατοίκων για τη μη δημιουργία νεκροταφείου σε δασικό και αναδασωτέο χώρο».

Το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη εναντιώνεται στα σχέδια της κυβέρνησης και των Δήμων, στηρίζοντας τους τοπικούς αγώνες και δηλώνοντας πως θα προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια για να σταματήσει η καταστροφή του Υμηττού.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ