Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Απάντηση Σε Ανακριβές Δημοσίευμα Για Το Διαδημοτικό Κοιμητήριο Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Απάντηση Σε Ανακριβές Δημοσίευμα Για Το Διαδημοτικό Κοιμητήριο Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Με ειρωνικό ύφος απάντησε η παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» σε δημοσίευμα ηλεκτρονικού μέσου που κατηγορούσε την παράταξη για διττή στάση στο ζήτημα του ΚΥΤ και του διαδημοτικού κοιμητηρίου.

Το δημοσίευμα κατηγορούσε την παράταξη του Βασίλη Βαλασόπουλου πως ήταν εκείνη που είχε ζητήσει κοιμητήριο στην περιοχή του ΚΥΤ, ωστόσο με επίσημη ανακοίνωση της η παράταξη διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, αναφέροντας πως στόχος της τέως δημοτικής αρχής ήταν η απομάκρυνση του ΚΥΤ, και η απόδοση της έκτασης στον Δήμο, προκειμένου οι πολίτες να αποφασίσουν πως θα αξιοποιηθεί.

«Το ΚΥΤ πρέπει να απομακρυνθεί εδώ και τώρα και να αποδοθεί η δημόσια έκταση στο δήμο Ηλιούπολης ώστε να αποφασίσει με ευρεία πολιτική και κοινωνική συναίνεση για τη χρήση της. Βεβαίως και η πόλη μας έχει μεγάλη ανάγκη για κοιμητήριο. Δεν μιλήσαμε όμως ποτέ για διαδημοτικό κοιμητήριο, δεν συναινέσαμε ποτέ σε αύξηση ή διατήρηση του ΚΥΤ», αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης.

Eκτός από την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» το δημοσίευμα καταφερόταν και κατά όλων των παρατάξεων που συμμετείχαν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, κάνοντας λόγο για «ετερόκλητο σύνολο απαρτιζόμενο από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και λαϊκιστές της τοπικής δεξιάς», δίνοντας ταυτόχρονα τα εύσημα στους Δημάρχους Χατζηδάκη και Κονδύλη για τις προσπάθειες τους «να λύσουν σημαντικά προβλήματα των πόλεων τους».

Βολές Κατά Χατζηδάκη & Κονδύλη Για «Συμφωνία Πίσω Από Κλειστές Πόρτες»

Από το κάδρο των ευθυνών δεν έλειψαν και οι δύο Δήμαρχοι που στηρίζουν την ιδέα του διαδημοτικού κοιμητηρίου. «Oταν τα σχέδια ΑΔΜΗΕ, Δημάρχου Ηλιούπολης και Δημάρχου Αλίμου, που έγιναν σε κλειστά γραφεία, αποκαλύφθηκαν τότε όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου μας μαζί με τους κατοίκους σεβαστήκαμε τους πολύχρονους αγώνες, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και διατρανώσαμε την αντίθεσή μας» τονίζει η ανακοίνωση της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη», η οποία μάλιστα ψέγει τη διοίκηση του Δήμου για έλλειψη σχεδιασμού και πως οδηγεί την πόλη στο να μετατραπεί στον «φτωχό συγγενή» στης ευρύτερης περιοχής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ