Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Τα Πηγαδάκια Της Εκδήλωσης Για Το ΚΥΤ Και Τα «Καρφιά» Για Δήμαρχο & Συνεργούς

Αιρετοί από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης σχολίασαν δηκτικά τη στάση του Γιώργου Χατζηδάκη και του Αποστόλη Στασινόπουλου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τα Πηγαδάκια Της Εκδήλωσης Για Το ΚΥΤ Και Τα «Καρφιά» Για Δήμαρχο & Συνεργούς

«Πρώτη φορά καταφέρει δήμαρχος να συσπειρώσει έτσι την αντιπολίτευση εναντίον του». Αυτή ήταν η ατάκα που ειπώθηκε σε διαπαραταξιακό «πηγαδάκι» αριστερών, κεντροαριστερών και δεξιών αιρετών στην χθεσινή εκδήλωση για κατά του ΚΥΤ στην Ηλιούπολη.

Εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης βρέθηκαν στο σημείο της εκδήλωσης και δημιούργησαν «πηγαδάκια», με κοινό σημείο σχολιασμού την απουσία στελεχών της στάση της παράταξης του Δημάρχου και των «Συνεργών» καθώς και για τη στάση των δύο παρατάξεων στο θέμα του διαδημοτικού κοιμητηρίου. Μάλιστα, ένας εκ των συμβούλων αναφέρθηκε στον επικεφαλής των Συνεργών, ψέγοντας τη στάση του για το ζήτημα του διαδημοτικού κοιμητηρίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ενώ είναι σωστή η άποψη του για το ζήτημα του προφήτη Ηλία, έχει «παρασυρθεί» από τον Δήμαρχο στο ζήτημα του κοιμητηρίου, γεγονός που έχει προκαλέσει πολλές γκρίνιες ακόμα και μεταξύ των ανθρώπων της παράταξης του.

Εκτός από τα «πηγαδάκια», πάντως, η απουσία στελεχών της διοίκησης σχολιάστηκε αρνητικά και από τους εισηγητές της εκδήλωσης, με αρκετούς να ρίχνουν ευθύνες στον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη για τη στάση που κρατά στο ζήτημα του διαδημοτικού κοιμητηρίου.

Όπως ειπώθηκε. αυτή η εκδήλωση θα είναι η πρώτη μιας σειράς ευρύτερων δράσεων, οι οποίες θα κλιμακώσουν τον αγώνα ενάντια στο ΚΥΤ και το διαδημοτικό κοιμητήριο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ