Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Άνοιξαν Οι Αιτήσεις Για Δωρεάν Ένταξη Παιδιών Σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Άνοιξαν Οι Αιτήσεις Για Δωρεάν Ένταξη Παιδιών Σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεκίνησε η διαδικασία δωρεάν ένταξης παιδιών σε  προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα που αφορά τα παιδιά εργαζόμενων γονέων, και το οποίο εξασφαλίζει την απασχόληση των παιδιών τους από εξειδικευμένα κέντρα (ΚΔΑΠ) κατά τις ώρες των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Σύμφωνα με την πρόσκληση που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΕΤΑ το πρόγραμμα προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα να εντάξουν τα παιδιά τους ηλικίας 5-12 ετών σε ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, εντελώς δωρεάν. Το μέτρο επικεντρώνεται σε εργαζόμενους γονείς, αλλά συμπεριλαμβάνει και ανέργους, με σκοπό την ομαλή λειτουργία και την εναρμόνιση της επαγγελματικής και της οικογενειακής ζωής.

Στην Ηλιούπολη υπάρχει το υπερσύγχρονο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “Το Παιδικό Στέκι, το οποίο προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε γονείς για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους. Για οποιαδήποτε βοήθεια στη συμπλήρωση της αίτησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΔΑΠ στο τηλέφωνο 210 99 11 115. Η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων είναι η 17η Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ