Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Το «Διπλό Ταμπλό» Δημοτικού Μεγαλοπρομηθευτή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Το «Διπλό Ταμπλό» Δημοτικού Μεγαλοπρομηθευτή

«Δίπορτο» φαίνεται πως παίζει ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές του Δήμου Ηλιούπολης, ο οποίος εδώ και 10 χρόνια έχει λάβει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε αναθέσεις παντός είδους.

Μπορεί ο συγκεκριμένος προμηθευτής να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Δήμαρχο εδώ και χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχει επιλέξει να παίζει μπάλα σε «διπλό ταμπλό», προσεγγίζοντας και επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ilioupolinews.gr θέλουν τον επιχειρηματία να έχει επαφή με επικεφαλής παράταξης σε πολύ καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να κλείνουν ραντεβού για Σεπτέμβρη, παρά τις άτυπες «αντιδικίες» που είχαν μεταξύ τους στο παρελθόν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως φίλα προσκείμενο blog στη συγκεκριμένη παράταξη έχει ξαφνικά «αγαπήσει» τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του μεγαλοπρομηθευτή στον Δήμο, προβάλλοντας τες διαρκώς.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ