Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Νέα Προσφυγή Από Τον Γαβριήλ Αραμπατζή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Νέα Προσφυγή Από Τον Γαβριήλ Αραμπατζή

Ένσταση κατά της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου που συνεδρίασε δια περιφοράς στις 25/7/2022 φαίνεται πως υπέβαλε ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» κ. Γαβριήλ Αραμπατζής.

Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης με επιστολή του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής προσβάλλει την απόφαση της επιτροπής, καθώς όπως ισχυρίζεται δεν συνέντρεχε κάποιος από τους λόγους που δικαιολογούν την «δια περιφοράς» συνεδρίαση. Επιπλέον, σύμφωνα με τον κ. Αραμπατζή, δεν είχε συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων δημοτικών συμβούλων (27) γεγονός που ακυρώνει την απόφαση που ελήφθη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Αραμπατζής προβαίνει σε προσφυγές κατά αποφάσεων των συλλογικών οργάνων του Δήμου, καθώς μέσα σε 3 χρόνια έχει πραγματοποιήσει αρκετές προσφυγές στην αποκεντρωμένη. Μάλιστα, η τακτική του αυτή έχει προκαλέσει έντονες κόντρες με τη δημοτική αρχή στο δημοτικό συμβούλιο, με τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους να καταγγέλουν δημόσια πως η τακτική του κ. Αραμπατζή προκαλεί πολλά προβλήματα στις υπηρεσίες και στην υλοποίηση του προγραμματισμού του Δήμου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ