Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εβδομάδα Εξελίξεων Για Την Ηλιούπολη Με Φόντο Τη Superleague 2

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εβδομάδα Εξελίξεων Για Την Ηλιούπολη Με Φόντο Τη Superleague 2

Σημαντικές φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις την προσεχή εβδομάδα για την ομάδα της πόλης, καθώς όπως όλα δείχνουν, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο στη Superleague 2.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ηλιούπολη θα κληθεί να αγωνιστεί στη δεύτερη εθνική κατηγορία, καθώς ο Διαγόρας Ρόδου έχει δηλώσει και επίσημα αδυναμία να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Σύμφωνα με την περυσινή προκήρυξη, σε περίπτωση αδυναμίας κάποιας ομάδας να συμμετάσχει, τότε τη θέση της παίρνει η πρώτη επιλαχούσα της διαδικασίας των μπαράζ, η οποία είναι η Ηλιούπολη.

Όπως άλλωστε δημοσίευσε και επίσημα ο ερασιτέχνης Διαγόρας «Δυστυχώς μετά την έντονη ανησυχία μας και τις οχλήσεις μας προς την Π.Α.Ε. Διαγόρας λάβαμε την επίσημη απάντηση πως η ομάδα αδυνατεί να αγωνιστεί στη Super League 2».

Οι επόμενες ημέρες μετά τον 15Αύγουστο είναι κρίσιμες, με το επιτελείο της ομάδας να βρίσκεται σε στάση αναμονής. Mένει να δούμε εαν η ΠΑΕ Διαγόρας θα αποσύρει και επίσημα το παράβολο συμμετοχής της στη SL2.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ