Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ανακλήθηκε Η Απόφαση Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Για Το Διαδημοτικό Κοιμητήριο

Το θέμα θα ξανασυζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο της 29ης Οκτωβρίου 2020.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ανακλήθηκε Η Απόφαση Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Για Το Διαδημοτικό Κοιμητήριο

Προς ανάκληση οδεύει η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης η οποία βάζει τέλος στα σχέδια για τη δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου στην περιοχή του ΚΥΤ.

Όπως αναφέρεται στο 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης του δημοτικού συμβουλίου που θα διεξαχθεί στις 29 Οκτωβρίου, συνολικά 22 αποφάσεις του σώματος οδεύουν προς ανάκληση. Μεταξύ των αποφάσεων αυτών βρίσκεται και η απόφαση 186/2020, η οποία ουσιαστικά, αποτελεί την άρνηση του δημοτικού συμβουλίου για τη χωροθέτηση διαδημοτικού κοιμητηρίου Αλίμου-Ηλιούπολης.

Λόγω της ανάκλησης, το θέμα θα ξανασυζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο, έχοντας μπει ως τρίτο θέμα στην ατζέντα των συζητήσεων. Ωστόσο, όπως διαβεβαιώνουν υπηρεσιακοί παράγοντες, πρόκειται για μια τυπική διαδικασία και δεν τίθεται ζήτημα ακύρωσης της βούλησης των αιρετών, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί στην πλειοψηφία τους κατά του διαδημοτικού κοιμητηρίου. Με απλά λόγια, το ζήτημα μπαίνει τυπικά στην ατζέντα, για να επικυρωθεί εκ νέου από το σώμα.

Μεταξύ των ακυρωμένων αποφάσεων βρίσκεται επίσης και η πρόσφατη αναμόρφωση του προϋπολογισμού, (απόφαση 194/2020) κατά της οποίας είχε προσφύγει στην αποκεντρωμένη διοίκηση ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποδεδειγμένη συσχέτιση των δύο γεγονότων.

Και οι 22 οι ανακληθείσες αποφάσεις έχουν μπει στην ατζέντα της συζήτηση και αναμένεται η εκ νέου επικύρωση τους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ