Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη: «Να Επαναλειτουργήσει Το Ανοικτό Πανεπιστημίο Της Πόλης»

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη: «Να Επαναλειτουργήσει Το Ανοικτό Πανεπιστημίο Της Πόλης»

Την άμεση επανέναρξη του θεσμού του ανοικτού πανεπιστημίου Ηλιούπολης ζητά με παρέμβαση της η παράταξη της μειζονος αντιπολίτευσης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη», εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για την αναστολή λειτουργίας του θεσμού, τονίζοντας την επιτακτικότητα της επανασύστασης του μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών.

«Δυστυχώς, η λειτουργία του ανοικτού πανεπιστημίου Ηλιούπολης έχει ανασταλεί, με αποτέλεσμα, οι συμπολίτες μας να στερούνται την ευκαιρία στην πρόσληψη γνώσης, πάνω σε θέματα με ευρύτητα ενδιαφέροντος» αναφέρει στην ανακοίνωση της η παράταξη του Βασίλη Βαλασόπουλου και συμπληρώνει:

«Επειδή είναι ύψιστη ανάγκη -ειδικά στην εποχή της απομόνωσης και της ανασφάλειας -να κρατήσουμε ζωντανό, ελεύθερο και προσβάσιμο το εργαλείο αυτό, προτείνουμε την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning) για το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021 , με την πραγματοποίηση διαδικτυακών διαλέξεων – μέθοδος τηλεκπαίδευσης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ