Facebook Pixel

Δημοτικα

Αλλαγή Σκυτάλης Στις Σχολικές Επιτροπές Του Δήμου Ηλιούπολης

Δύο έμπειροι εκπαιδευτικοί στο τιμόνι των σχολικών επιτροπών.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αλλαγή Σκυτάλης Στις Σχολικές Επιτροπές Του Δήμου Ηλιούπολης

Νέα πρόσωπα θα στελεχώσουν τις θέσεις των προέδρων των δύο σχολικών επιτροπών του Δήμου Ηλιούπολης, μετά την παραίτηση της κ. Βάσως Γεωργιοπούλου και της κ. Ευαγγελίας Αντωνίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, νέος πρόεδρος στην πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή θα είναι ο εκπαιδευτικός Νίκος Κυρίτσης, ο οποίος έχει τεράστια πείρα σε θέματα παιδείας. Ο κ. Κυρίτσης είναι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης με έδρα την Ηλιούπολη και αποτελεί μια «δυνατή προσθήκη» στο σχήμα της διοίκησης. Στο παρελθόν έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στη δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή, ενώ το 2019 ήταν υποψήφιος με την παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω», από όπου αποχώρησε με αιχμές.

Στη δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή, νέα πρόεδρος θα είναι η δημοτική σύμβουλος κ. Ιωάννα Σκλαβενίτη, επίσης εκπαιδευτικός στο επάγγελμα. Η κ. Σκλαβενίτη στο παρελθόν έχει διατελέσει αντιδήμαρχος εθελοντισμού, ενώ μέχρι πρότινος ήταν αντιπρόεδρος στον ΠΑΟΔΗΛ. Το 2019 εκλέχθηκε με την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη», από όπου όμως αποχώρησε για να προσχωρήσει στην παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη.

Πλέον, ο τομέας της παιδείας στη διοίκηση του Δήμου, απαρτίζεται από πεπειραμένους εκπαιδευτικούς, μετά και την τοποθέτηση του κ. Χρυσουλάκη στη θέση του αντιδημάρχου παιδείας, με τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη να εμπιστεύεται την επίλυση των προβλημάτων της σχολικής κοινότητας σε ενεργά μέλη της.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ