Facebook Pixel

Δημοτικα

Δημοτικό Συμβούλιο Για Την Παιδεία Και Τη Νέα Σχολική Χρονιά Σήμερα Στην Ηλιούπολη

Σήμερα το απόγευμα, στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημοτικό Συμβούλιο Για Την Παιδεία Και Τη Νέα Σχολική Χρονιά Σήμερα Στην Ηλιούπολη

Συνεδρίαση με κεντρικό θέμα συζήτησης την παιδεία και την προετοιμασία για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στον Δήμο Ηλιούπολης.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, προκειμένου να παρουσιαστεί όλο το έργο της προετοιμασίας των σχολικών μονάδων στους για τη νέα χρονιά στους αιρετούς, καθώς και για να συζητηθούν τα προβλήματα που υπάρχουν, με την ενεργειακή κρίση να προκαλεί «πονοκεφάλους» στη δημοτική αρχή.

Πριν λίγες ημέρες, ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης όρισε τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και έμπειρο εκπαιδευτικό Φώτη Χρυσουλάκη στη θέση του αντιδημάρχου παιδείας, μια θέση που είχε μείνει κενή μετά την παραίτηση της κ. Χωματά τον περασμένο Ιούλιο. Ο κ. Χρυσουλάκης ως άριστος γνώστης του αντικειμένου, έχει ήδη ενημερωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και θα παρουσιάσει τις δράσεις της διοίκησης στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

Σεφτελής: Υλοποιούμε Τα Αυτονόητα Έργα Βελτιώσεων Σε Σχολεία

Όπως διαβεβαιώνει και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Σεφτελής, οι εργασίες στα σχολικά συγκροτήματα της πόλης προχωρούν με αμείωτους ρυθμούς. «Παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, συνεπείς στο ραντεβού μας αυτή την περίοδο, προχωράμε και φέτος και υλοποιούμε τα αυτονόητα», αναφέρει ο κ. Σεφτελής, με τις υπηρεσίες να κάνουν «αγώνα δρόμου» για να προετοιμάσουν κατάλληλα τις σχολικές υποδομές για το «πρώτο κουδούνι» που θα χτυπήσει σε λίγες ημέρες.

Ψυρρόπουλος: Ανέτοιμος Ο Δήμος Για Τη Νέα Σχολική Χρονιά

Από τη μεριά του, ο κ. Ψυρρόπουλος αφήνει αιχμές για πλημμελή προετοιμασία της δημοτικής αρχής ενόψει της έναρξης της σχολικής περιόδου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε πλήρως αντίθετοι, με την αδιαφορία που δείχνει η Διοίκηση στα θέματα Παιδείας ενώ ο Δήμαρχος προγραμματίζει συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου για τη συζήτηση των σχολικών θεμάτων που “καίνε” ,τέσσερις ημέρες πριν από το πρώτο κουδούνι».

«Για άλλη μία φορά ο Δήμος μας, βρίσκεται απροετοίμαστος και ανέτοιμος να υποδεχθεί μαθητές και μαθήτριες, όπως τους αξίζει, σε καλαίσθητους, σωστά εξοπλισμένους και με ασφάλεια χώρους εκπαίδευσης», συμπληρώνει σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνεδρίαση ζωντανά, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ