Facebook Pixel

Δημοτικα

Ψυρρόπουλος: «Ανέτοιμος Ο Δήμος Ηλιούπολης Για Το Άνοιγμα Των Σχολείων»

Ανακοίνωση με αιχμές από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ψυρρόπουλος: «Ανέτοιμος Ο Δήμος Ηλιούπολης Για Το Άνοιγμα Των Σχολείων»

Αιχμές για πλημμελή προετοιμασία της δημοτικής αρχής ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς αφήνει με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωση του «ο Δήμος Ηλιούπολης είναι ανέτοιμος πριν από το “πρώτο κουδούνι” της νέας σχολικής χρονιάς», ισχυριζόμενος πως υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες σε πολλές σχολικές μονάδες.

«Είμαστε πλήρως αντίθετοι, με την αδιαφορία που δείχνει η Διοίκηση στα θέματα Παιδείας ενώ ο Δήμαρχος προγραμματίζει συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου για τη συζήτηση των σχολικών θεμάτων που “καίνε” ,τέσσερις ημέρες πριν από το πρώτο κουδούνι», επισημαίνει ο κ. Ψυρρόπουλος.

Βολές Για Την Απουσία Αντιδημάρχου Παιδείας

Ο κ. Ψυρρόπουλος δεν παραλείπει να σχολιάσει δηκτικά την απουσία αντιδημαρχίας για θέματα παιδείας μετά την παραίτηση της κ. Χωματά. «Μετράμε την απουσία της Αντιδημαρχίας στην Παιδεία όπου παραμένει κενή η θέση του Αντιδημάρχου για περισσότερο από δύο μήνες αλλά και απουσίες Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλιούπολης», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Για άλλη μία φορά ο Δήμος μας, βρίσκεται απροετοίμαστος και ανέτοιμος να υποδεχθεί μαθητές και μαθήτριες, όπως τους αξίζει, σε καλαίσθητους, σωστά εξοπλισμένους και με ασφάλεια χώρους εκπαίδευσης».

Όπως εξήγγειλε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης πριν λίγες ημέρες, την Τετάρτη 7/9 θα διεξαχθεί έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία θα συζητηθούν ζητήματα παιδείας στην πόλη, ενόψει της νέας σχολικής περιόδου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ