Facebook Pixel

Δημοτικα

Ξεκινά Τη Λειτουργία Της Η Πολεοδομία Στον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ξεκινά Τη Λειτουργία Της Η Πολεοδομία Στον Δήμο Ηλιούπολης

Και επίσημα ξεκινά τη λειτουργία της η πολεοδομία του Δήμου Ηλιούπολης, με τον Δήμο να δημοσιεύει επίσημη ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται πως μέχρι πρότινος, τα πολεοδομικά θέματα της Ηλιούπολης διαχειριζόταν η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Αθηναίων.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, η πολεοδομία του Δήμου Ηλιούπολης θα ξεκινήσει τη λειτουργία της την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022, με το Τμήμα Δόμησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών-Δόμησης του Δήμου να είναι πλέον υπεύθυνο για τα πολεοδομικά ζητήματα. Λόγω του μεγάλου όγκου των φακέλων που πρέπει να μεταφερθούν στον Δήμο Ηλιούπολης, η υπηρεσία θα εξυπηρετεί το κοινό από τις 19 Σεπτεμβρίου, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας-προσυνεννόησης.

Η υπηρεσία δόμησης θα λειτουργεί κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, από 8:30 έως 13:30 και θα στεγάζεται στον πρώτο όροφο του δημαρχείου. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2109970080 ή στο domisi@ilioupoli.gr.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ