Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Αποχώρησε Από Την Παράταξη “Η Πόλη Που Θέλω” Ο Νίκος Κυρίτσης

Δεύτερη κατά σειρά αποχώρηση από την παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αποχώρησε Από Την Παράταξη “Η Πόλη Που Θέλω” Ο Νίκος Κυρίτσης

Την αποχώρηση του από την παράταξη “Η Πόλη Που Θέλω” ανακοίνωσε μέσω συνέντευξης του ο επιχειρηματίας Νίκος Κυρίτσης.

Ο γνωστός ιδιοκτήτης φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, μιλώντας στο dday.gr άφησε αιχμές κατά του επικεφαλής της παράταξης Γαβριήλ Αραμπατζή για έλλειψη συλλογικών διαδικασιών στο εσωτερικό της παράταξης μετά τις εκλογές. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Κυρίτσης, «Πρέπει να συμμετέχουν όλοι και όχι μόνο όσοι έχουν εκλεγεί, όπως γίνεται τώρα. Πρέπει να υπάρχουν καταστατικό, συλλογικά όργανα και διαδικασίες. Επίσης πρέπει η παράταξη στην αντιπολιτευτική της τακτική να αποφασίζει συλλογικά τον τρόπο που θα  ελέγχει αυστηρά τη διοίκηση από τη μία και ταυτόχρονα να είναι έτοιμη για κάθε θέμα που διαφωνεί να φέρνει συγκεκριμένες προτάσεις. Τίποτα από αυτά δεν έγινε από τις εκλογές και μέχρι σήμερα και ρωτήστε όποιον θέλετε».

Την αντίθεση του εξέφρασε και για την μόνιμη αντιπολίτευση που ασκεί ο Γαβριήλ Αραμπατζής στη νέα διοίκηση, αναφέροντας πως χρειάζεται μια πιο εποικοδομητική λογική και όχι στείρα αντιπολίτευση.

Πρόκειται για τη δεύτερη αποχώρηση από την παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά από αυτή του επίσης υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Ηρακλή Τσιμέκα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ