Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Άγγελος Δημητρόπουλος: «100 Ημέρες Υποκρισία Και Ψέμματα Από Τη Διοίκηση Χατζηδάκη»

Eυθείες βολές και σκληρούς χαρακτηρισμούς από τον πρώην αντιδήμαρχο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Άγγελος Δημητρόπουλος: «100 Ημέρες Υποκρισία Και Ψέμματα Από Τη Διοίκηση Χατζηδάκη»

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών Άγγελος Δημητρόπουλος σε ανακοίνωση του για τις πρώτες 100 ημέρες της διοίκησης Χατζηδάκη στο Δήμο Ηλιούπολης.

Ο κ. Δημητρόπουλος μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook άσκησε σκληρή κριτική για τις “ψεύτικες”, όπως τις χαρακτηρίζει, υποσχέσεις της νέας δημοτικής αρχής, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «100 μέρες ήταν αρκετές για να καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος οι υποσχέσεις για άμεση επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας της πόλης».

Αιχμές υπήρξαν και για ζητήματα διαφάνειας, με τον πρώην αντιδήμαρχο να γράφει: «το σύνθημα ότι «θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία στην Ηλιούπολη» ήταν μια βαρύγδουπη μπαρούφα αφού καμία Δημοκρατία δεν έλειπε από την Ηλιούπολη και, μάλιστα, με αυτούς στη διοίκηση βλέπουμε αποφάσεις να περνάνε με συντριπτικές… μειοψηφίες στο Δημοτικό Συμβούλιο και προϋπολογισμό ψηφισμένο από 8 στους 41 δημοτικούς συμβούλους».

https://www.facebook.com/angel.dimi/posts/10156800208632525

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ