Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πέτρος Μανιάτης: «Προκλητική Η Πίστα Αναρρίχισης Όταν Ο Δήμος Έχει Σοβαρότερα Προβλήματα»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πέτρος Μανιάτης: «Προκλητική Η Πίστα Αναρρίχισης Όταν Ο Δήμος Έχει Σοβαρότερα Προβλήματα»

Την έντονη αντίθεση του με μία σειρά συγκεκριμένων κονδυλίων που εγκρίθηκαν στον προϋπολογισμό του δήμου Ηλιούπολης εξέφρασε ο επικεφαλής της “Μαχόμενης Ηλιούπολης”, Πέτρος Μανιάτης.

Πιο  συγκεκριμένα, οδημοτικός σύμβουλος της πόλης στρέφεται κατά της έγκρισης κονδυλίου ύψους 1,1 εκ. ευρώ για την κατασκευή πίστας αναρρίχισης στην πόλη, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Τα προκλητικά κονδύλια για την δημιουργία τριών αναρριχητικών πιστών ολυμπιακών διαστάσεων(!), όπως μας ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος (η αναρρίχηση βέβαια δεν είναι ολυμπιακό άθλημα…) […] δείχνουν ότι η δημοτική αρχή κάνει τόσα-όσα ώστε ο δήμος να μην εκραγεί από τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί, χωρίς τα προβλήματα να λύνονται».

O νεαρός δημοτικός σύμβουλος έχει ξεκινήσει δυναμικά τη θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος, με μια σειρά καίριων παρεμβάσεων για σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ηλιούπολη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ