ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επικαιρότητα

Προς Ψήφιση Τα Νέα Ωράρια Τροφοδοσίας Των Σουπερμάρκετ Στην Ηλιούπολη

Μετά από μακρές διαβουλεύσεις, το θέμα έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο προς ψήφιση.

Δημοσιεύτηκε

στις

Προς ψήφιση έρχονται στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο (12/12) το ζήτημα των ωραρίων τροφοδοσίας των supermarkets της πόλης, μετά από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο.

Μετά από 1 μήνα διαβουλεύσεων με τους εκπροσώπους των supermarkets, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κατέληξε σε ένα εισηγητικό έγγραφο το οποίο διαβίβασε στην επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου, το οποίο ανέφερε τα εξής:

Το ωράριο φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων σε κοινόχρηστο χώρο για την τροφοδοσία των δεκαπέντε (15) Super Markets της πόλης, από τις 19:00 έως τις 07:00 της επομένης με κάθε τύπο φορτηγού οχήματος. Για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, ο ανεφοδιασμός τους θα διενεργείται με οχήματα μικτού βάρους μέχρι δύο (2) τόνους. Η ληφθείσα απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα ενσωματωθεί στο άρθρο 5 της 88/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για ένα αίτημα του συλλόγου γονέων του 6ου Δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης, ο οποίος μετά το δυστύχημα σε γνωστή αλησίδα supermarket δίπλα στο σχολείο είχε ζητήσει από τη διοίκηση του Δημου την άμεση ρύθμιση των ωραρίων τροφοδοσίας των καταστημάτων, προκειμένου να μην υπάρχουν ογκώδη οχήματα δίπλα σε σχολεία και στο κέντρο της πόλης που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο μαθητές. Το ζήτημα έλαβε μάλιστα μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν διαπιστώθηκε πως σε αρκετές περιπτώσεις η τροφοδοσία των supermarkets δημιουργούσε τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα στην πόλη.

Η οικονομική επιτροπή αποφάσισε υπερ της πρότασης και πλέον μένει μόνο η επικύρωση της από το δημοτικό συμβούλιο, στην ατζένα του οποίου βρίσκεται στην προ-τελευταία θέση των προς συζήτηση θεμάτων.

 

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

Αθλητικά5 ημέρες πριν

Σερί Ανανεώσεων Για Τον Γ.Σ Ηλιούπολης

Σε ανανεώσεις συμβολαίων με παίκτες-κλειδιά της προηγούμενης σεζόν προχώρησε η νέα διοίκηση του Γ.Σ Ηλιούπολης. Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του...

Αθλητικά2 εβδομάδες πριν

Οριστικό: Στη Γ´Εθνική Ο ΓΣ Ηλιούπολης

Οριστική φαίνεται πως είναι η απόφαση της ΕΠΟ για προβιβασμό του ποδοσφαιρικούγου ΓΣ Ηλιούπολης στην Γ εθνική κατηγορία. Σύμφωνα με...

Αθλητικά2 εβδομάδες πριν

Σενάριο Ανόδου Στη Γ’ Εθνική Για Τον Γ.Σ Ηλιούπολης

Απόφαση-ανατροπή από την ΕΠΣΑ, φέρνει τα πάνω-κάτω στο τοπικό πρωτάθλημα και στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,...

Αθλητικά4 εβδομάδες πριν

Μεγάλη Συμμετοχή Στην Ποδηλατική Δράση Του Δήμου Ηλιούπολης

Ο κόσμος συμμετείχε μαζικά στη δράση που διοργάνωσε ο Δήμος με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου.

Αθλητικά1 μήνα πριν

Ανακοινώθηκε Η Νέα Διοίκηση Του Ποδοσφαιρικού Γ.Σ Ηλιούπολης

Eπιβεβαίωση του ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ