ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επικαιρότητα

Προς Ψήφιση Τα Νέα Ωράρια Τροφοδοσίας Των Σουπερμάρκετ Στην Ηλιούπολη

Μετά από μακρές διαβουλεύσεις, το θέμα έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο προς ψήφιση.

Δημοσιεύτηκε

στις

Προς ψήφιση έρχονται στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο (12/12) το ζήτημα των ωραρίων τροφοδοσίας των supermarkets της πόλης, μετά από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο.

Μετά από 1 μήνα διαβουλεύσεων με τους εκπροσώπους των supermarkets, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κατέληξε σε ένα εισηγητικό έγγραφο το οποίο διαβίβασε στην επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου, το οποίο ανέφερε τα εξής:

Το ωράριο φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων σε κοινόχρηστο χώρο για την τροφοδοσία των δεκαπέντε (15) Super Markets της πόλης, από τις 19:00 έως τις 07:00 της επομένης με κάθε τύπο φορτηγού οχήματος. Για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, ο ανεφοδιασμός τους θα διενεργείται με οχήματα μικτού βάρους μέχρι δύο (2) τόνους. Η ληφθείσα απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα ενσωματωθεί στο άρθρο 5 της 88/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για ένα αίτημα του συλλόγου γονέων του 6ου Δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης, ο οποίος μετά το δυστύχημα σε γνωστή αλησίδα supermarket δίπλα στο σχολείο είχε ζητήσει από τη διοίκηση του Δημου την άμεση ρύθμιση των ωραρίων τροφοδοσίας των καταστημάτων, προκειμένου να μην υπάρχουν ογκώδη οχήματα δίπλα σε σχολεία και στο κέντρο της πόλης που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο μαθητές. Το ζήτημα έλαβε μάλιστα μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν διαπιστώθηκε πως σε αρκετές περιπτώσεις η τροφοδοσία των supermarkets δημιουργούσε τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα στην πόλη.

Η οικονομική επιτροπή αποφάσισε υπερ της πρότασης και πλέον μένει μόνο η επικύρωση της από το δημοτικό συμβούλιο, στην ατζένα του οποίου βρίσκεται στην προ-τελευταία θέση των προς συζήτηση θεμάτων.

 

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

Αθλητικά4 ημέρες πριν

Δεκτή Η Ένσταση Του ΓΣΗ Κατά Του ΠΑΟ Ρουφ – «Φωτιά» Στο Πρωτάθλημα Της Α’ ΕΠΣΑ

Δεκτή έκανε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αθηνών την ένσταση του ΓΣΗ Ηλιούπολης κατά του ΠΑΟ Ρουφ. Η πειθαρχική επιτροπή...

Αθλητικά1 εβδομάδα πριν

Ένσταση Κατά Του ΠΑΟ Ρουφ Κατέθεσε Ο ΓΣΗ – Νέα Τροπή Στο Πρωτάθλημα Σε Περίπτωση Καταδίκης

Ενσταση για τη αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Ρουφ Μάριου Μπιτσάνη κατέθεσε πριν λίγη ώρα ο ποδοσφαιρικός ΓΣΗ, δίνοντας...

Αθλητικά3 εβδομάδες πριν

Επιστροφή Στα Γήπεδα Για Τον “Θρύλο” Του ΓΣΗ Τάσο Ρουσάκη – Εντός Αποστολής Κόντρα Στη Διάνα

Επιστροφή στη δεκαοκτάδα του ΓΣΗ μετά από έναν πολύμηνο τραυματισμό για τον θρύλο του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ Τάσο Ρουσάκη. Ο γνωστός...

Αθλητικά4 εβδομάδες πριν

Θανάσης Μπίρλης: «Είναι Χαρά Μου Να Στηρίζω Τον ΓΣΗ, Εξαιρετική Η Φετινή Πορεία»

Επίσημη επίσκεψη των ποδοσφαιριστών του ΓΣΗ στο κατάστημα του μεγάλου χορηγού της ομάδας.

Αθλητικά1 μήνα πριν

Κίνηση Ανθρωπιάς Από Τον Ποδοσφαιρικό ΓΣΗ – Επιταγή & Δώρα Στα Παιδιά Του Ειδικού Σχολείου

Χαμόγελα και πολλά δώρα στους μαθητές από τους ποδοσφαιριστές του ΓΣΗ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ