Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνάντηση Με Βουλευτές Του Νότιου Τομέα Για Το Ζήτημα Της Δημοτικής Περιουσίας Στην Ηλιούπολη

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το προσεχές χρονικό διάστημα.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνάντηση Με Βουλευτές Του Νότιου Τομέα Για Το Ζήτημα Της Δημοτικής Περιουσίας Στην Ηλιούπολη

Συνάντηση με τους βουλευτές του νότιου τομέα της Β΄Αθήνας θα έχουν, όπως όλα δείχνουν, ο Δήμαρχος και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στην Ηλιούπολη το προσεχές χρονικό διάστημα για το ζήτημα της δημοτικής περιουσίας.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου, και έπειτα από ερώτηση της λαϊκής συσπείρωσης, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης ενημέρωσε το σώμα πως έχει ήδη κάνει επαφές με τις κοινοβουλευτικές ομάδες αρκετών κομμάτων και μένει ο καθορισμός ημερομηνίας συνάντησης. Ο Δήμαρχος και οι αιρετοί του Δήμου θα συζητήσουν με τους βουλευτές το κρίσιμο ζήτημα της δημοτικής περιουσίας του Δήμου Ηλιούπολης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στις προθέσεις της διοίκησης είναι να ζητήσει  τη συνδρομή των βουλευτών ώστε τα δημοτικά ακίνητα που ανήκουν στην ΕΤΑΔ να περάσουν οριστικά στα χέρια του Δήμου.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, πιθανότερη ημερομηνία της συνάντησης είναι το επόμενο Σάββατο, είτε κάποιο Σάββατο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, δίχως ωστόσο να έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ