Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εκδόθηκε Η Απόφαση Της ΕΤΑΔ Για Την Παραχώρηση Εκτάσεων Στον Δήμο Ηλιούπολης (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Το φως της δημοσιότητας είδε η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΤΑΔ για την παραχώρηση εκτάσεων στον Δήμο Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Εκδόθηκε Η Απόφαση Της ΕΤΑΔ Για Την Παραχώρηση Εκτάσεων Στον Δήμο Ηλιούπολης (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Το φως της δημοσιότητας είδε η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΤΑΔ για την παραχώρηση εκτάσεων στον Δήμο Ηλιούπολης.

Συγκεκριμένα, το έγγραφο δημοσίευσε στο ιστολόγιο της η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης, η οποία σε ανακοίνωση της απαιτεί από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας την οριστική παραχώρηση της δημόσιας γης στους κατοίκους της Ηλιούπολης για να στεγάσουν τις ανάγκες τους σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και αθλητικούς χώρους.

ceb5cf84ceb1ceb4 1 Εκδόθηκε Η Απόφαση Της ΕΤΑΔ Για Την Παραχώρηση Εκτάσεων Στον Δήμο Ηλιούπολης (ΕΓΓΡΑΦΟ) ceb5cf84ceb1ceb4 3 Εκδόθηκε Η Απόφαση Της ΕΤΑΔ Για Την Παραχώρηση Εκτάσεων Στον Δήμο Ηλιούπολης (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Η απόφαση της ΕΤΑΔ αφορά στην παραχώρηση των ακινήτων που απαρτίζουν την περιοχή “Χαλικάκι” και για την οποία ο Δήμος έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από την περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να μετατραπεί ο χώρος σε βιοκλιματικό πάρκο.

Υπενθυμίζεται πως η περιοχή “Χαλικάκι” μαζί με άλλα δημοτικά “φιλέτα” βρίσκονται στην κατοχή του Υπερταμείο και συγκεκριμένα της θυγατρικής του, ΕΤΑΔ, προς αξιοποίηση. Ήδη πριν λίγους μήνες είχε γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τη δημόσια περιουσία, με τις παρατάξεις να έχουν σαφείς θέσεις για το εν λόγω ζήτημα. Μάλιστα, η παράταξη “ΗΛΙΟΥ-Πόλις” του Χρήστου Κοκοτίνη είχε διεξάγει μια συνέντευξη τύπου, προκειμένου να κάνει σαφείς τις θέσεις της παράταξης στα τοπικά μέσα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ζήτησε εκ νέου διεξαγωγή έκτακτου δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα τη δημόσια περιουσία κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του σώματος (28/3/2019) και όπως όλα δείχνουν όλες οι παρατάξεις είναι σύμφωνες με την πρόταση αυτή.

Μπορείτε να δείτε την απόφαση της ΕΤΑΔ, εδώ.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Εκδόθηκε Η Απόφαση Της ΕΤΑΔ Για Την Παραχώρηση Εκτάσεων Στον Δήμο Ηλιούπολης (ΕΓΓΡΑΦΟ)
  1. Ο/Η Κωστας λέει:

    Πως λεμε οτι οι κωνσταντινουΠΟΛΙΤΕΣ…ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ..ετσι.

  2. Ο/Η Κωστας λέει:

    ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…..??? Η ΣΤΟΥΣ “””ΠΟΛΙΤΕΣ””……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ