Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πολιτική Αντιπαράθεση Για Την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αγία Ταβιθά» Στην Ηλιούπολη

Κόντρα με αφορμή τη ανακοίνωση της παράταξης “Μαχόμενη Ηλιούπολη” σχετικά με τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού στην Αγία Ταβιθά.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πολιτική Αντιπαράθεση Για Την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αγία Ταβιθά» Στην Ηλιούπολη

Πολιτική κόντρα με σωρεία ανακοινώσεων μεταξύ διοίκησης και δημοτικών παρατάξεων ξέσπασε με αφορμή την καταγγελία εργαζόμενης στην δομή φιλοξενίας Ηλικιωμένων “Αγία Ταβιθά” στην Ηλιούπολη.

Την καταγγελία της εργαζόμενης ανέδειξε πρώτη η παράταξη “Μαχόμενη Ηλιούπολη”, η οποία με επιστολή της κατηγορούσε τη διοίκηση του Δήμου για αδράνεια και ελλιπή μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό στη δομή φιλοξενίας. Εξηγήσεις ζήτησε από τη δημοτική αρχή και η παράταξη “Η Πόλη Που Θέλω” του Γαβριήλ Αραμπατζή, η οποία με επιτακτικό τρόπο ζητούσε μέσω ανακοίνωσης την τοποθέτηση της διοίκησης του Δήμου αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μετά την εμμονή των καταγγελλόντων και την εκκωφαντική σιωπή των υπευθύνων, η παράταξή μας ζητάει από την διοίκηση του ΚΑΦΑΔΗΛ και του Δήμου να πάρουν επίσημη θέση».

Η δημοτική αρχή, με ανακοίνωση της απάντησε στις καταγγελίες των δύο παρατάξεων, κάνοντας λόγο για «ανεπίτρεπτη προσπάθεια κηλίδωσης προσωπικού και διοίκησης, παραδόξως βρίσκει ευκαιριακούς συμπαραστάτες, σε μια ανεξήγητη αντιπολιτευτική διχαστική προσπάθεια, μέσα σε δύσκολους καιρούς», κάνοντας έμμεση επίθεση στον επικεφαλής της Μαχόμενης Ηλιούπολης Πέτρο Μανιάτη.

Μαζί με την ανακοίνωση, η δημοτική αρχή δημοσίευσε μια επιστολή καταγγελίας εργαζομένων, στην οποία οι υπογράφοντες κάνουν λόγο για ανακρίβειες της παράταξης «Μαχόμενη Ηλιούπολη», απαντώντας στις κατηγορίες της δημοτικής παράταξης της αριστεράς, και αναφέροντας πως «δεν μπορούμε να δεχθούμε ανακοινώσεις που θίγουν την επαγγελματική μας ευθύνη»

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πολιτική Αντιπαράθεση Για Την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αγία Ταβιθά» Στην Ηλιούπολη
  1. Ο/Η Γιώργος Μπαλτάς λέει:

    Και το ρεπορτάζ, η δημοσιογραφική έρευνα, τι λέει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ