ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Παραδημοτικά

Θα Συνδράμουν Οι Διοικούντες Του Δήμου Ηλιούπολης Στη Μάχη Κατά Του Κορωνοϊού;

Δημοσιεύτηκε

στις

«Πλάτη» στην εθνική μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού καλούνται να βάλουν οι αιρετοί ανά την Ελλάδα, με την Κεντρική Ένωση Δήμων (ΚΕΔΕ) να καλεί τους Δημάρχους να καταβάλουν το 50% του μισθού τους στον ειδικό λογαριασμό για τον κορωνοϊό.

Ήδη αρκετοί Δήμαρχοι ανά την Ελλάδα έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, συνεισφέροντας το 50% του δημαρχιακού τους μισθού για 2 μήνες στον ειδικό λογαριασμό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης. Ωστόσο, είμαστε σίγουροι πως τόσο ο Δήμαρχος, όσο και οι έμμισθοι αντιδήμαρχοι κκ. Στασινόπουλος, Σκλαβενίτη,Πούλος, Σεφτελής και Αντζινάς, θα ανταποκριθούν στην εθνική κρίση, βοηθώντας στην ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας, παραχωρώντας στο ΕΣΥ το 50% της αντιμισθίας τους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιώργος Μπαλτάς

    02/04/2020 at 22:04

    Η αποτελεσματικότερη συνδρομή των Διοικούντων τον Δήμο στην αντιμετώπιση του κοροναϊού, θα ήταν να απαιτήσουν την άμεση αναβάθμιση του ΙΚΑ Ηλιούπολης, που βρίσκεται σε διάλυση, σε σύγχρονο Κέντρο Πρωτοβάθμιας Υγείας όπως αυτό διαπιστώθηκε σε τελευταία ειδική συνεδρίαση του ΔΣ! Την οικτρή κατάσταση του “εγκαταλειμμένου” ΠΕΔΥ “ανέδειξαν”, με τα μελανότερα χρώματα, τα διάφορα δημοσιογραφικά sites της Ηλιούπολης στις αλλεπάλληλες δημοσιογραφικές τους έρευνες! Δυστυχώς δεν τους ακούει κανένας !!Ξεμείναμε λοιπόν στις πολιτικές “εξαργύρωσης”και εκβιασμού της φιλανθρωπίας,αγνοώντας και προσβάλλοντας ακόμα και την Ευαγγελική ρήση “῞Οταν οὖν ποιῇς ἐλεημοσύνην, μὴ σαλπίσῃς ἔμπροσθέν σου, ὥσπερ οἱ ὑποκριταὶ ποιοῦσιν ἐν ταῖς συναγωγαῖς καὶ ἐν ταῖς ρύμαις, ὅπως δοξασθῶσιν ὑπὸ τῶν ἀνθρώπων· ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἀπέχουσι τὸν μισθὸν αὐτῶν. σοῦ δὲ ποιοῦντος ἐλεημοσύνην μὴ γνώτω ἡ ἀριστερά σου τί ποιεῖ ἡ δεξιά σου, ὅπως ᾖ σου ἡ ἐλεημοσύνη ἐν τῷ κρυπτῷ, καὶ ὁ πατήρ σου ὁ βλέπων ἐν τῷ κρυπτῷ ἀποδώσει σοι ἐν τῷ φανερῷ. ” !

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ