Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πόσο Κόστισε Το Νέο Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Του Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πόσο Κόστισε Το Νέο Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Του Δήμου Ηλιούπολης

Με νέα ονομασία, νέο site και νέο πρόγραμμα ξεκίνησε τη λειτουργία του το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Δήμου Ηλιούπολης. Το Lime radio ήρθε να αντικαταστήσει το μέχρι πρότινος “Sunshine Radio”, με τη νέα διοίκηση να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο νέο εγχείρημα βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πόσο Κόστισε Το Νέο Ραδιόφωνο

Με απόφαση του και έπειτα από έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, τον Δεκέμβριο του 2019 ενέκρινε το ποσό των 11.990 ευρώ για την αγορά καινούργιου εξοπλισμού για το διαδικτυακό ραδιόφωνο, ποσό το οποίο επιβάρυνε τον προϋπολογισμό του προηγούμενου οικονομικού έτους. Για το 2020, η προϋπολογισθείσα δαπάνη η οποία έχει εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο για την εκπαίδευση των παραγωγών και την λειτουργία του ραδιοφώνου, ανέρχεται στα 13.667 ευρώ.

Συνολικά, στο τέλος του 2020, το νέο ραδιόφωνο του Δήμου θα έχει κοστίσει 25.657 ευρώ.

Ποιοι Βρίσκονται Στη Διοίκηση

Το νέο ραδιόφωνο τελεί υπό την επίβλεψη δύο συμβούλων και πρώην υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Δημάρχου Ηλιούπολης. Πρόκειται για τους Αποστόλη Πιπίνη και Αλέξανδρο Ζούμπα, οι οποίοι εκτός από την επίβλεψη του project θα έχουν και ραδιοφωνική εκπομπή.

O νέος σταθμός εκπέμπει ήδη, ενώ η προγραμματισμένη έναρξη του στις 23/3 αναβλήθηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊου και  προορίζεται αμέσως μετά τη λήξη της καραντίνας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ