Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ψευδής Καταγγελία Για Τέλεση Λειτουργίας Στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Oι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ διαπίστωσαν πως κανείς δεν βρισκόταν στον ναό.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ψευδής Καταγγελία Για Τέλεση Λειτουργίας Στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Σε καταγγελία προς την άμεση δράση για παράνομη τέλεση λειτουργίας προχώρησε άγνωστος στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης, αναφέροντας στις αρχές πως περιστατικό που δεν συνέβη ποτέ.

Στην εκκλησία έσπευσε περιπολικό, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να διαπιστώνουν πως η εκκλησία είναι άδεια, και πως οι ψαλμωδίες που ακούγονταν σε χαμηλή ένταση από τα μεγάφωνα του ιερού ναού ήταν από CD.

Πρόκειται για ψευδή καταγγελία, ενώ ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, έγραψε τα ακόλουθα στη σελίδα του ναού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος ήταν αυτός ο αναίσχυντος που απόψε, 4.4.2020 18:45, χωρίς λόγο παρενόχλησε την αστυνομία και παρακώλησε το έργο της, με ψευδή καταγγελία. Ότι και να φανταστώ θα είναι για γέλια και για κλάματα. Ο ναός μας συμμορφούμενος στην Κ.Υ.Α., δεν έκανε καμία ακολουθία ή λειτουργία με παρουσία πιστών χριστιανών», ενώ συμπληρώνει πως «Τώρα που οι αλιβάνιστοι βρήκαν την ευκαιρία να ξερνάνε χολή, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να μπούμε στον εμφύλιο πόλεμο που θέλουν να ξεκινήσουν. Ας παλεύουν μόνοι τους, απέλπιδα και αναποτελεσματικά.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ