Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Αύξηση Των Προστίμων Για Παράνομο Παρκάρισμα Ζητά Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Αύξηση Των Προστίμων Για Παράνομο Παρκάρισμα Ζητά Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας

Την επιβολή αυστηρότερων προστίμων σε όσους πολίτες σταθμεύουν παράνομα σε διάφορα σημεία της πόλης ζήτησε μέσω παρέμβασης του στο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας στην Ηλιούπολη.

Ο κ. Κόκλας, κατά την εισήγηση του ήρθε σε αντιπαράθεση με δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, κατηγορώντας ορισμένους εξ αυτών για «κάλυψη» παρανομούντων μέσω των ερωτήσεων τους και εγκαλώντας τους για «μικροπολιτική».

«Το πρόστιμο των 40 ευρώ για παράνομο αντικοινωνικό παρκάρισμα, κατά την προσωπική μου άποψη , μπορεί να δώσει την δυνατότητα στον Δημότη , να «αγοράσει» θέση στάθμευσης στο πεζοδρόμιο θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των πεζών όπου αναγκάζονται να κινηθούν στον δρόμο» ανέφερε κατά την εισήγηση του ο κ. Κόκλας, ξεσηκώνοντας έντονες αντιδράσεις από τους αιρετούς της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Κόκλας εξέφρασε την πεποίθηση πως τα πρόστιμα πρέπει να αυξηθούν, με τον Δήμαρχο, ωστόσο, να τον «αδειάζει», αναφέροντας πως η δημοτική αρχή δεν υιοθετεί αυτή τη λογική.

«Δεν θα διστάσω να συγκρουστώ με αρρωστημένες καταστάσεις», είναι το σλόγκαν του αντιδημάρχου της δημοτικής αστυνομίας.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ