Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Δημόσιο «Άδειασμα» Του Δημάρχου Στον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Δημόσιο «Άδειασμα» Του Δημάρχου Στον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας

Ένα ενδιαφέρον «ευτράπελο» σημειώθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, με τον Δήμαρχο να «αδειάζει» τον αντιδήμαρχο δημοτικής αστυνομίας Παναγιώτη Κόκλα και μάλιστα σε κοινή θέα.

Αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η άποψη του κ. Κόκλα πως «τα πρόστιμα της δημοτικής αστυνομίας για παραβάσεις θα πρέπει να αυξηθούν», καθώς και ο διάλογος που άνοιγε με τους αιρετούς της αντιπολίτευσης, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τον κανονισμό.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης παρενέβη αποφασιστικά στη συζήτηση, σε υψηλό τόνο, κάνοντας συστάσεις προς τον κύριο Κοκλα τόσο για τη στάση του όσο και για την άποψη περί αύξησης των προστίμων, ενώ λίγη ώρα αργότερα, πάλι από μικροφώνου, πήρε αποστάσεις από τον αντιδήμαρχο του.

«Θέλω να σας ενημερώσω πως διαφωνώ κάθετα με την αύξηση των προστίμων» έκανε σαφές ο Δήμαρχος, προσπαθώντας να καθησυχάσει τον δημοτικό σύμβουλο κ. Πέτρο Μανιάτη, ο οποίος αντέδρασε έντονα στις δηλώσεις του αντιδημάρχου δημοτικής αστυνομίας. Ο δε αντιδήμαρχος βρέθηκε σε μεγάλη αμηχανία, ολοκληρώνοντας την εισήγηση του χωρίς να απευθυνθεί ξανά στην αντιπολίτευση.

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν η αναφορά του Δημάρχου στη δημοτική αστυνομία, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η δημοτική αστυνομία κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της», βγάζοντας εμμέσως από το κάδρο τον κ. Κόκλα, καθώς δεν έγινε κάποια αναφορά στο πρόσωπο του.

Τα πηγαδάκια πήραν φωτιά, ενώ αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι συζητούσαν περί «επιβεβαίωσης» των φημών περί προβλημάτων «συνοχής» στη διοίκηση του Δήμου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ