Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κορωνοϊός: 600 Εμβολιασμοί Καθημερινά Στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης

Στοιχεία από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κορωνοϊός: 600 Εμβολιασμοί Καθημερινά Στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης

Στοιχεία για την καθημερινή πορεία των εμβολιασμών στο κέντρο υγείας Ηλιούπολης έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Κατά τη διάρκεια απάντησης σε σχετική ερώτηση της αντιπολίτευσης, ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Πούλος αναφέρθηκε στο ζήτημα των εμβολιασμών στην Ηλιούπολης, τονίζοντας πως το κέντρο υγείας εμβολιάζει καθημερινά περί του 600 πολίτες. Μάλιστα, ο εν λόγω αριθμός έχει αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς μέχρι πρότινος ο αντίστοιχος αριθμός ανερχόταν σε 400 άτομα ανά ημέρα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κορωνοϊός: 600 Εμβολιασμοί Καθημερινά Στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Μιχαήλ Λουκίδης λέει:

    Ο αντιδήμαρχος μήπως αναφέρθηκε και στον συνωστισμό που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα έξω από το Κ. Υ; Τα ραντεβού δεν τηρούνται. Παρουσιάζεται καθυστέρηση ακόμη και 45λεπτών ( τόσο καθυστέρησαν εμένα). Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούν συνωστισμό, δυσφορία του κόσμου και καταφέρνουν ( ηθελημένα ή μη) να αποδομήσουν το, κατά τα άλλα, πετυχημένο σύστημα των εμβολιασμών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ