Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Kόκλας: «Θα Μπει Οριστικό Τέλος Στην Παράνομη Στάθμευση Και Στις Ρεζερβέ Θέσεις Parking»

Παρέμβαση του αντιδημάρχου δημοτικής αστυνομίας στο δημοτικό συμβούλιο.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Kόκλας: «Θα Μπει Οριστικό Τέλος Στην Παράνομη Στάθμευση Και Στις Ρεζερβέ Θέσεις Parking»

Ανένδοτο κατά της παράνομης στάθμευσης και του φαινομένου των «προκρατήσεων» θέσεων parking στις γειτονιές της Ηλιούπολης φαίνεται πως έχει κηρύξει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας και εξυπηρέτησης του Δημότη Παναγιώτης Κόκλας.

Ο κ. Κόκλας, κατά τη διάρκεια της εισήγησης του στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο έθιξε το πολύ σημαντικό ζήτημα της παράνομης δέσμευσης θέσεων στάθμευσης, τονίζοντας πως η δημοτική αστυνομία έχει εντολές να σταματήσει το συγκεκριμένο φαινόμενο. «Τα καφάσια και οι καρέκλες πρέπει να τελειώσουν» τόνισε ο αντιδήμαρχος, ο οποίος μάλιστα ζήτησε τη στήριξη όλων των αιρετών σε αυτή την προσπάθεια».

«Καταλαβαίνω πως κάποιοι δεν θέλουν να χάσουν την εκλογική τους πελατεία, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό. Ας μην ξαναβρώ ούτε την ψήφο μου, αρκεί να μπορώ να έχω ήσυχη τη συνειδηση μου οτι έκανα καλά τη δουλειά μου.», ανέφερε ο κ. Κόκλας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Kόκλας: «Θα Μπει Οριστικό Τέλος Στην Παράνομη Στάθμευση Και Στις Ρεζερβέ Θέσεις Parking»
  1. Ο/Η Μιχαήλ Λουκίδης λέει:

    Η προσπάθεια θα συμπεριλάβει και τις, προκλητικά παρατεταγμένες βέσπες στην Ελ. Βενιζέλου πίσω από τον ιερό ναό της Κοιμήσεως;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ