Facebook Pixel

Δημοτικα

Υποψήφιος Δήμαρχος Σε Ρόλο «Απουσιολόγου»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Υποψήφιος Δήμαρχος Σε Ρόλο «Απουσιολόγου»

Την περασμένη Τετάρτη, ο Δήμαρχος μαζί με τους επικεφαλής των παρατάξεων είχαν ένα ραντεβού με την ΕΤΑΔ για το ζήτημα της δημοτικής περιουσίας. Μια συνάντηση πολυαναμενόμενη και σημαντική, για μια σειρά από οικόπεδα – φιλέτα, τα οποία βρίσκονται στην κυριότητα της θυγατρική του υπερταμείου και τα οποία ο δήμος διεκδικεί -δικαίως- σθεναρά.

Ωστόσο, παρά την σοβαρότητα της συνάντησης, κάποιοι επέλεξαν να κάνουν μικροπολιτική, ενώπιον μάλιστα στελεχών της ΕΤΑΔ, τα οποία κοίταζαν άναυδα. Και αυτό διότι ενώ από την πλευρά των αιρετών του Δήμου ειπώθηκε πως «σήμερα σύσσωμες οι πολιτικές δυνάμεις της πόλης ζητούν την επιστροφή των οικοπέδων στον Δήμο», ένας εκ των επικεφαλής των παρατάξεων, στην προσφιλή του τακτική, πήρε το «απουσιολόγιο» αναφέροντας τις απουσίες συναδέλφων του από τη συνάντηση, μια λεπτομέρεια που δεν αφορούσε -εν προκειμένω- κανέναν.

Αντί να μείνει στην ουσία του προβλήματος που συζητούνταν, ο υποψήφιος δήμαρχος πήρε το «απουσιολόγιο» και μετέτρεψε μια συνάντηση σε μικροπολιτικό ρινγκ, όχι μόνο υποβαθμίζοντας τη συλλογική προσπάθεια των παρατάξεων της πόλης, αλλά αποσιωπώντας σκόπιμα το γεγονός πως οι απόντες επικεφαλής των παρατάξεων κ Ευσταθίου, Μανιάτης και Σόφης, έχουν ταχθεί ανοικτά και δημόσια υπερ της διεκδίκησης όλων των οικοπέδων που είναι στην κατοχή της ΕΤΑΔ και δεν βρίσκονταν στην συνάντηση για λόγους επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Φυσικά, οι υπόλοιποι επικεφαλής δεν έδωσαν καμία σημασία στις μικροπολιτικές αιτιάσεις του νεοδημοκράτη αιρετού της αντιπολίτευσης και η συζήτηση συνεχίστηκε κανονικά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ