Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ανοίγουν Οι Αιτήσεις Ένταξης Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Του Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ανοίγουν Οι Αιτήσεις Ένταξης Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Του Δήμου Ηλιούπολης

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ο Δήμος Ηλιούπολης καλεί τους ενδιαφερόμενους να ενταχθούν στο πρόγραμμα του Κοινωνικου Παντοπωλείου.

Πρόκειται για μια σημαντική κοινωνική δομή του Δήμου, η οποία παρέχει βασικά είδη πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Τα κριτήρια ένταξεις στη δομή είναι το συνολικό εισόδημα των συνοικούντων με το δικαιούχο, η οικογενειακή κατάσταση, τα κοινωνικά προβλήματα, η ανεργία, τα προβλήματα υγείας και οι αναπηρίες.

Οι Αιτήσεις θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 15 Ιουνίου έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 στο κτίριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 έως 14:00.

Η δομή του κοινωνικού παντοπωλείου αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα αποτελεσματικής τοπικής πολιτικής άμβλυνσης των κοινωνικών ανισσοτήτων και έχει αναβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια χάρη στο πολύτιμο έργο του αντιδήμαρχου κ. Γιάννη Πούλου.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ