Facebook Pixel

Αθλητικα

Αποκαρδιωτική Εμφάνιση Για Την Ηλιούπολη, 2-1 Εκτός Έδρας Από Τον Μακεδονικό

Δεν κατάφεραν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο οι παίκτες του Ηλιου, παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αποκαρδιωτική Εμφάνιση Για Την Ηλιούπολη, 2-1 Εκτός Έδρας Από Τον Μακεδονικό

Εκτός έδρας ήττα από τον Μακεδονικό γνώρισε ο ποδοσφαιρικός Γ.Σ Ηλιούπολης, με 2-1 στη Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη για άλλο ένα παιχνίδι έδειξαν το κακό τους πρόσωπο, γνωρίζοντας την ήττα και βάζοντας ουσιαστικά τέλος σε όποια ελπίδα ανόδου στη Superleague 2. Παρά το γεγονός πως ο «Ήλιος» προηγήθηκε με το γκολ του Σταύρου, δεν κατάφερε να διατηρήσει το σκορ, με τους ποδοσφαιριστές της Ηλιούπολης να επιδικνείουν ανωριμότητα, δεχόμενοι δύο εύκολα γκολ, τα οποία καθόρισαν το ματς.

Η κακή αγωνιστικά Ηλιούπολη είχε την ευκαιρία 3 φορές να μειώσει και να πάρει κεφάλι στο σκορ μετά το 2-1 ωστόσο ο Γεμιστός αστόχησε σε ένα τετ-α-τετ και σε ένα πέναλτι, ενώ ο Buxton είχε δοκάρι στο 75′.

Με αυτή τους την απόδοση, οι ποδοσφαιριστές της Ηλιούπολης έχασαν τις όποιες ελπίδες της για άνοδο στη Superleague 2, παρά την οργανωμένη και σοβαρή προσπάθεια που έκανε η διοίκηση της ομάδας εδώ και 2 χρόνια.

Αιχμές Κατά Της Διαιτησίας Από Τη Διοίκηση

Σκληρή γλώσσα κατά του διαιτητή και του βοηθού του χρησιμοποίησε η διοίκηση της ομάδας σε ανακοίνωση της, κάνοντας λόγο για «αλλοίωση αποτελέσματος». Ο διαιτητής, όπως φαίνεται στο επίμαχο βίντεο, καταλόγησε εσφαλμένα offside στον Γεμιστό, ο οποίος είχε βγει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα για να σημειώσει το 0-2. Ωστόσο, ο επόπτης σήκωσε τη σημαία, υποδεικνύοντας τον ποδοσφαιριστή σε θέση offside.

YouTube video

«Είναι ξεκάθαρο πως κάποιοι στην ΕΠΟ δεν θέλουν την Ηλιούπολη στις μεγάλες κατηγορίες και αυτό αποδείχτηκε τόσο τώρα, όσο και στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, όπου δεν καταλογίστηκε πεντακάθαρο πέναλτι», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ