Facebook Pixel

Τοπικα

«Χρυσός» 13χρονος Ηλιουπολίτης Στο Kick Boxing

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Χρυσός» 13χρονος Ηλιουπολίτης Στο Kick Boxing

Μια σπουδαία διάκριση πέτυχε ο νεαρός Ανδρέας, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό τουρνουά «Athens Challenge» που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Μec Παιανίας. O Ανδρέας, ο οποίος είχε υπόβαθρο από το Tae Kwon Do συμμετείχε για πρώτη φορά σε διοργάνωση kick boxing, εντυπωσιάζοντας με την απόδοσή του.

Ο Ανδρέας, είναι μαθητής της δευτέρας Γυμνασίου και φοιτά στο 4ο γυμνάσιο Ηλιούπολης. Από τα 4 του ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες, έχοντας πληθώρα μεταλίων στο Tae Kwon Do τόσο σε ελληνικές όσο και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο νεαρός Ηλιουπολίτης προπονείται στον Αίαντα Αγίου Δημητρίου, υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή Θεόδωρου Ζηνέλη, ενώ στο Kick Boxing δουλεύει μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Παναγιώτη Σταμέλο.

Ο ταλαντούχος αθλητής έχει βάλει ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον, στοχεύοντας ακόμα πιο ψηλά, ενώ οι επιδόσεις του βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ