Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας Παραδοσιακών Προϊόντων Το Σαββατοκύριακο Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας Παραδοσιακών Προϊόντων Το Σαββατοκύριακο Στην Ηλιούπολη

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν γεύσεις από όλη την Ελλάδα και να γνωρίσουν προϊόντα της ελληνικής γης θα έχουν οι κάτοικοι της Ηλιούπολης – και όχι μόνο- στο φεστιβάλ γευσιγνωσίας που διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης το διήμερο 6 & 7 Μαίου.

O Δήμος Ηλιούπολης, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από την ελληνική επαρχία και να φέρει πιο κοντά τους πολίτες με τοπικά σωματεία της πόλης, συνεργάστηκε με τους 9 μεγαλύτερους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους αλλά και πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με χορούς από όλη την Ελλάδα.

345055602 973069324056270 6081154582811631786 n 1 Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας Παραδοσιακών Προϊόντων Το Σαββατοκύριακο Στην Ηλιούπολη

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν οι σύλλογοι Αρκάδων, Αρμεναίων Κυπαρισσίας Μεσσηνίας, Aιτωλοακαρνάνων «Αγία Ελεούσα», Ελευθεριανιτών Ναυπακτίας «Αγία Παρασκευή», Ηπειρωτών, Θεσσαλών «Ν. Πλαστήρας», Κερκυραίων «οι Φαίακες», Κρητών και Λευκαδίων «η Φανερωμένη».

Το Πρόγραμμα Του Φεστιβάλ

Σάββατο 6 Μαΐου 2023 – Ώρα 17:30 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης

Συμμετέχουν με τα χορευτικά τους οι Σύλλογοι Κρητών, Λευκαδίων «η Φανερωμένη», Αρκάδων και Κερκυραίων «οι Φαίακες».

Κυριακή 7 Μαΐου 2023 – Ώρα 12:00 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης

Συμμετέχουν με τα χορευτικά τους οι Σύλλογοι Αρμεναίων Κυπαρισσίας Μεσσηνίας, Ηπειρωτών, Αιτωλοακαρνάνων «Αγία Ελεούσα», Ελευθεριανιτών Ναυπακτίας «Αγία Παρασκευή» και Θεσσαλών «Ν. Πλαστήρας».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ