Facebook Pixel

Δημοτικα

Φωτορεπορτάζ Από Τα Εγκαίνια Των Γραφείων Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Φωτορεπορτάζ Από Τα Εγκαίνια Των Γραφείων Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της δημοτικής παράταξης «Πρώτα Ηλιούπολη» επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου 93 στην Ηλιούπολη.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε το τοπικό ενδιαφέρον με τους υποψήφιους της παράταξης να δίνουν ηχηρό «παρών» ενώ από την πλευρά του ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος εξέφρασε την βεβαιότητα πως θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης.

4CEDAF87 6C43 4F3D 97E9 C8E1FDDEB137 Φωτορεπορτάζ Από Τα Εγκαίνια Των Γραφείων Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Βολές Κατά Του Δημάρχου

Από την ομιλία του κυρίου Ψυρροπούλου δεν έλειψαν οι βολές προς την δημοτική αρχή . Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη εξαπέλυσε πυρά Κατά του δημάρχου Για μια σειρά ζητημάτων όπως το ΚΥΤ και το ζήτημα του ηλεκτροφωτισμού αφήνοντας αιχμές για την πρόταση της δημοτικής αρχής. «Έφεραν σκανδαλωδώς μια προσφορά 10 εκατομμυρίων για πεντέμισι χιλιάδες λαμπτήρες» ανέφερε ο κύριος Ψυρρόπουλος αντιπαραβάλλοντας την πρόταση της δικής του παράταξης και τονίζοντας πως εκείνη ήταν προς το συμφέρον των δημοτών.

A2C9EC27 A0D9 4588 B301 C56931E9CF8B Φωτορεπορτάζ Από Τα Εγκαίνια Των Γραφείων Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

«Αυτά τα γραφεία δεν είναι ούτε δικά μου ούτε της παράταξης είναι δικά σας όπως δικό σας θα είναι και το δημαρχείο όταν εκλεγούμε δημοτική αρχή» τόνισε μεταξύ άλλων ο κύριος Ψυρρόπουλος.

YouTube video

Από τους αιρετούς της πόλης παρών ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης με την παράταξη «Ηλίου-Πόλις, ανθρώπινη Πόλη» Θοδωρής Παπαδάτος, τον οποίο μάλιστα ο κύριος Ψυρρόπουλος εκθείασε.

6EDA6BFB EB57 43BD BAEA D3D583BC776F Φωτορεπορτάζ Από Τα Εγκαίνια Των Γραφείων Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ