Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Χριστουγεννιάτικη Βοήθεια Σε 50 Άπορες Οικογένειες Από Τον Ι.Ν Κοίμησης Της Θεοτόκου Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χριστουγεννιάτικη Βοήθεια Σε 50 Άπορες Οικογένειες Από Τον Ι.Ν Κοίμησης Της Θεοτόκου Στην Ηλιούπολη

Την έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη σε 50 οικογένειες που το έχουν ανάγκη έδειξε για άλλη μια φορά ο Ι.Ν Κοίμησης Της Θεοτόκου στην Ηλιούπολη.

Με πρωτοβουλία του προϊστάμενου του ναού, πανοσιολογιότατου αρχιμανδρίτη Σπ. Κατραμάδου, η ενορία συγκέντρωσε και διένημε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο το γιορτινό τραπέζι τους εν όψει των Χριστουγέννων.

«Παρά τις πρωτόγνωρε αντιξοοτητες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η εκκλησία δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη στην προσπάθεια που γίνεται να βρουν ανακούφιση οι ενδεείς αδερφοί μας», αναφέρει ο αρχιμανδρίτης.

Eκτός από τα τρόφιμα, στις οικογένειες δόθηκαν και δωροεπιταγές από σουπερμάρκετ της περιοχής. Για ακόμα μια φορά ο προϊστάμενος της κοίμησης αποδεικνύει το τεράστιο κοινωνικό έργο που έχει διατελέσει όλα αυτά τα χρόνια στην ενορία, βοηθώντας ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ