Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Οι Ευχές Των Αιρετών Του Δήμου Ηλιούπολης Για Τα Φετινά Χριστούγεννα

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Οι Ευχές Των Αιρετών Του Δήμου Ηλιούπολης Για Τα Φετινά Χριστούγεννα

Τις δικές τους ευχές έστειλαν μέσω των κοινωνικών δικτύων οι αιρετοί του Δήμου Ηλιούπολης, θέλοντας να περάσουν ένα γιορτινό μήνυμα εν μέσω καραντίνας στους κατοίκους και τους δημότες της πόλης.

«Εύχομαι από καρδιάς χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, αγάπη και προκοπή στους συμπολίτες. Να έρθουν καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας», αναφέρει στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, Σταύρος Γεωργάκης.

0 17.00 Οι Ευχές Των Αιρετών Του Δήμου Ηλιούπολης Για Τα Φετινά Χριστούγεννα

Το δικό του μήνυμα έστειλε -μέσω video- και ο Δήμαρχος της πόλης, ο οποίος αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Η πόλη μας καλύτερα φωτισμένη και στολισμένη, θα περάσει αυτή τη δύσκολη περίοδο χωρίς τις παραδοσιακές, ψυχαγωγικές, μουσικές και εκκλησιαστικές εκδηλώσεις και με την τήρηση των μέτρων που θα μας κρατήσουν ασφαλείς και υγιείς. Χρόνια Πολλά, χρόνια καλά, Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά! »

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Στάθης Ψυρρόπουλος προχώρησε σε μια πρωτότυπη κίνηση, αφού με δική του πρωτοβουλία, η παράταξη μοίρασε χριστουγεννιάτικα παραμύθια σε μικρά παιδιά. «Αυτές τις Άγιες Μέρες η δημοτική μας ομάδα θα προσφέρει 52 τίτλους Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών για τους μικρούς συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Σήμερα, με όλη μας την αγάπη και με χριστουγεννιάτικη διάθεση, τα «ντύνουμε» και αύριο θα τα παραδώσουμε στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας. Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε παραμύθι να πλημμυρίσει με φως τα όνειρα τους!», αναφέρει η ανακοίνωση. Μάλιστα ο κ. Ψυρρόπουλος βρέθηκε τόσο στη διανομή τροφίμων σε άπορους στον Ι.Ν Κοίμησης της Θεοτόκου, βοηθώντας τους εθελοντές.

«Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και χαρά για όλο τον κόσμο» ευχήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Tάσος Ευσταθίου και οι δημοτικοί του σύμβουλοι μέσα από τη σελίδα της παράταξης στο Facebook.

O έτερος κεντροδεξιός επικεφαλής παράταξης, Γαβριήλ Αραμπατζής στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του εύχεται χρόνια πολλά, δίνοντας παράλληλα υπόσχεση για συνέχιση του αγώνα της παράταξης του για μια καλύτερη πόλη.

Τέλος, το δικό της γιορτινό μήνυμα έστειλε και η παράταξη της αριστεράς στην Ηλιούπολη, με τον επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», να αναφέρει: Ευχόμαστε σε όλους τους Ηλιουπολίτες και σε όλο τον κόσμο από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα. Η Νέα Χρονιά που ανατέλλει να είναι  όμορφη, με υγεία,  λιγότερα προβλήματα, και περισσότερες  χαρούμενες στιγμές και με δημιουργικότητα. 

Asvestas efxes copy Οι Ευχές Των Αιρετών Του Δήμου Ηλιούπολης Για Τα Φετινά Χριστούγεννα

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ