Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Δήμος Ηλιούπολης: Το 2021 Φέρνει «Ανασχηματισμό»

«Καραμπόλες» στις αντιδημαρχίες και αλλαγή προσώπων σε θέσεις ευθύνης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δήμος Ηλιούπολης: Το 2021 Φέρνει «Ανασχηματισμό»

Στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκονται ενδεχόμενες αλλαγές στη διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης με την έλευση του νέου έτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον στενό πυρήνα λήψης αποφάσεων στον Δήμο υπάρχουν  συζητήσεις  για την αλλαγή του οργανογράμματος και των ευθυνών σε επίπεδο αντιδημαρχιών, με το «πλάνο» να περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας αντιδημαρχίας ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας & διεθνών σχέσεων, ο πολιτικός προϊστάμενος της οποίας θα είναι υπεύθυνος για την εξασφάλιση χρηματοδοτικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων για τον Δήμο Ηλιούπολης από εγχώριους και ευρωπαϊκούς φορείς. Μάλιστα, η συγκεκριμένη θέση θα έχει αυξημένη βαρύτητα, με τον άνθρωπο που θα την αναλάβει να αναλαμβάνει και ενισχυμένο ρόλο στη λήψη αποφάσεων γενικότερα, ως το Νο2 στον Δήμο.

[adsanity id=”7926″ align=”aligncenter”/]

Τα εν λόγω σχέδια βρίσκονται ακόμα σε στάδιο συζητήσεων και δεν είναι γνωστό αν θα έχουν άμεση εφαρμογή, με το πιθανότερο σενάριο, ωστόσο, να θέλει τις εν λόγω αλλαγές να δρομολογούνται στο δεύτερο μισό του 2021.

Όσο για τον άνθρωπο που φαίνεται πως θα αναλάβει το βαρύ φορτίο να φέρει χρήματα στον Δήμο, πρόκειται για στέλεχος της διοίκησης και αιρετό με εγνωσμένο θεσμικό κύρος και μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα. Όπως όλα δείχνουν οι αρμοδιότητες των αντιδημάρχων οδεύουν προς ριζική αλλαγή, γεγονός που ίσως προκαλέσει «καραμπόλες» σε θέσεις ευθύνης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ