Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δώρα Σε Παιδιά Που Το Έχουν Ανάγκη Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δώρα Σε Παιδιά Που Το Έχουν Ανάγκη Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Σε μία κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης προς παιδιά που το έχουν ανάγκη προχώρησε η παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» ενόψει των Χριστουγέννων.

Με πρωτοβουλία του επικεφαλής της δημοτικής ομάδας κ. Στάθη Ψυρρόπουλου, η παράταξη προσέφερε 52 παιδικά παραμύθια σε αντίστοιχο αριθμό παιδιών που το έχουν ανάγκη. Έτσι, τα παιδάκια φέτος τα Χριστούγεννα δεν θα μείνουν χωρίς δώρο, καθώς η παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης ήρθε ως άλλος «Άγιος Βασίλης», προσπαθώντας να καλύψει το κενό με μια όμορφη κίνηση αγάπης.

[adsanity id=”7926″ align=”aligncenter”/]

«Ως Παράταξη επιλέξαμε να κάνουμε ένα συμβολικό αλλά σημαντικό δώρο για τα παιδιά της Ηλιούπολης, ώστε να αισθανθούν καλύτερα τα φετινά Χριστούγεννα», αναφέρει η ανακοίνωση, συμπληρώνοντας:  «Νιώθουμε ευγνωμοσύνη που καταφέραμε να προσφέρουμε, σε 52 οικογένειες της πόλης μας που έχουν ανάγκη, από ένα Χριστουγεννιάτικο βιβλίο που θα φωτίσει τη φαντασία και θα «ταξιδέψει» τους μικρούς συμπολίτες μας».

Τα βιβλία, τα οποία ήταν μια προσφορά των Max Stores, παρέδωσαν στο κοινωνικό παντοπωλείο ο επικεφαλής κ. Ψυρρόπουλος, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Χρήστο Καλαρρύτη, Δήμητρα Κορμά, και Γιάννη Γρηγορέα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ