Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πολιτική Αντιπαράθεση Εν Μέσω Χριστουγέννων

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πολιτική Αντιπαράθεση Εν Μέσω Χριστουγέννων

Ανέβηκαν οι τόνοι παρά το γιορτινό κλίμα των ημερών μεταξύ του Αντιδήμαρχου Ηλιούπολης Αποστόλη Στασινόπουλου και του επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζή.

Λόγος της αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο αιρετών ήταν οι αναθέσεις της δημοτικής αρχής για τον μήνα Δεκέμβριο, με τον Γαβριήλ Αραμπατζή να κάνει λόγο για αναθέσεις ύψους 327.000 ευρώ με προθεσμία υποβολής προσφορών μόνο 24 ώρες. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, «Η διοίκηση του Δήμου όμως, αντί να σταθεί αρωγός στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στην τοπική κοινωνία που πλήττεται, αντιμετωπίζει την κρίση ως ευκαιρία να προωθήσει τα μικροπολιτικά της συμφέροντα».

Στον αντίποδα, ο αντιδήμαρχος οικονομικών, κατηγορεί τον κ. Αραμπατζή πως λόγω των δικών του προσφυγών καθυστέρησαν συγκεκριμένες αναθέσεις, ενώ «αρκετές από αυτές αφορούν πάγιες προμήθειες, υπηρεσίες και συντηρήσεις του Δήμου που συνήθως λήγουν τον μήνα Δεκέμβρη και κάθε χρόνο ανανεώνονται».

Φαίνεται πως οι χριστουγεννιάτικες γιορτές δεν είναι αρκετές για να κατευνάσουν τους δύο δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι αντιπαρατίθενται παραμονή Χριστουγέννων και ενώ η πόλη έχει σημαντικότερα προβλήματα να λύσει από μικροπολιτικές κόντρες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ