Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Χριστούγεννα 2022 – Πότε Θα Φωταγωγηθεί Η Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χριστούγεννα 2022 – Πότε Θα Φωταγωγηθεί Η Ηλιούπολη

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες ενόψει εορταστικής περιόδου από τη μεριά του Δήμου, με συνεργεία να βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους και να τοποθετούν χριστουγεννιάτικα στολίδια στις κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δημοτική αρχή προσανατολίζεται σε ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, καθώς είναι η πρώτη χρονιά χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό μετά την πανδημία. Έτσι, πέραν των καθιερωμένων δράσεων σε κεντρικά σημεία της πόλης, το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων θα εμπλουτιστεί περαιτέρω και θα υπάρξει εκτεταμένος στολισμός σε γειτονιές της πόλης, με τον Δήμαρχο να έχει βάλει στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς καθόλη τη διάρκεια του Δεκέμβρη.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα, η πόλη θα φωταγωγηθεί τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, σε ειδική τελετή θα φωταγωγηθεί και το δέντρο της κεντρικής πλατείας Ηλιούπολης, σε μια εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις ιδιαίτερα για τα παιδιά.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χριστούγεννα 2022 – Πότε Θα Φωταγωγηθεί Η Ηλιούπολη
  1. Ο/Η Γωγώ Τσακογιάννη λέει:

    Η Ηλιούπολη θέλουμε να φωταγωγηθεί έστω και σταδιακά από …χθες !!! κι εύχομαι η δημοτική αρχή να πάρει πολύ σοβαρά την επιθυμία της πλειοψηφίας !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ