Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στα Χέρια Της ΕΛ.ΑΣ Ληστής Περιπτέρων Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στα Χέρια Της ΕΛ.ΑΣ Ληστής Περιπτέρων Στην Ηλιούπολη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 38χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής που μαζί με συνεργό του είχε διαπράξει 4 ληστείες σε περίπτερα στην περιοχή της Ηλιούπολης το τελευταίο διάστημα.

Πριν λίγες ημέρες, ο κατηγορούμενος είχε διαπράξει διαδοχικές ληστείες σε 2 περίπτερα στην Ηλιούπολη, διαφεύγοντας με μοτοσυκλέτα. Μετά από καταγγελίες, οι άνδρες του τμήματος ασφαλείας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και τον εντόπισαν, συλλαμβάνοντας τον και οδηγώντας τον στο τμήμα ασφαλείας Ηλιούπολης. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε χρηματικό ποσό το οποίο είχε αφαιρεθεί από τη μία ληστεία και το οποίο επεστράφη στην υπάλληλο του περιπτέρου από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Πέραν των ληστειών στην Ηλιούπολη, ο δράστης κατηγορείται για δύο επιπλέον ληστείες σε περίπτερα στην περιοχή του Αλίμου, ενώ στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ