Facebook Pixel

Δημοτικα

Χρήστος Διαμαντής: «Οι Πολίτες Θέλουν Έργο Και Μόνο Στη Φωτεινή Πόλη Μπορούμε Να Το Κάνουμε Πράξη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χρήστος Διαμαντής: «Οι Πολίτες Θέλουν Έργο Και Μόνο Στη Φωτεινή Πόλη Μπορούμε Να Το Κάνουμε Πράξη»

Ο Χρήστος Διαμαντής είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ανεξάρτητη παράταξη του Δημήτρη Ευαγγέλου. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, με μεταπτυχιακό τίτλο MBA του Πανεπιστήμιου Sunderland. Είναι πιστοποιημένος Υπεύθυνος Έργων (PMP/PMI/USA) και έχει τεράστια εμπειρία στην υλοποίηση τηλεπικοινωνιακών έργων, καθώς διατηρεί τη δική του εταιρεία στην Ηλιούπολη, ενώ στο παρελθόν υπήρξε διευθυντικό στέλεχος στην ΙNTRACOM.

Συζητώντας για το διακύβευμα των εκλογών, ο κ. Διαμαντής αναφέρει: «Οι πολίτες χόρτασαν από λόγια και υποσχέσεις. Θέλουν πράξεις και έργα. Αυτά τα δύο μπορούν να τα κάνουν μόνο άνθρωποι που δεν ανακυκλώνονται στην πολιτική, με εμπειρία και γνώση, κύρια χαρακτηριστικά της παράταξης του Δημήτρη Ευαγγέλου».

«Προσωπικός μου στόχος είναι η πόλη να εκσυγχρονιστεί, να νοικοκυρευτεί και να γίνει η ζωή των πολιτών ποιοτικότερη», προσθέτει ο κ. Διαμαντής, καλώντας τους Ηλιουπολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια του Δημήτρη Ευαγγέλου και της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη».

382987152 1357061008566666 488520170903923374 n 1 Χρήστος Διαμαντής: «Οι Πολίτες Θέλουν Έργο Και Μόνο Στη Φωτεινή Πόλη Μπορούμε Να Το Κάνουμε Πράξη»

(Από την εφημερίδα Ηλιοτυπία)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ