Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Nίκος Βουλιστής: «Έχουμε Τη Γνώση Και Την Αποφασιστικότητα Να Αλλάξουμε Την Ηλιούπολη»

O Νίκος Βουλιστής είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» και τον Δημήτρη Ευαγγέλου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Nίκος Βουλιστής: «Έχουμε Τη Γνώση Και Την Αποφασιστικότητα Να Αλλάξουμε Την Ηλιούπολη»

Ο Νίκος Βουλιστής είναι ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Δημήτρη Ευαγγέλου στην παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη». Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες και εργάζεται ως ανώτατο στέλεχος και σύμβουλος σε γενικές και οικονομικές διευθύνσεις επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα. Παράλληλα, διατηρεί τη δική του εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων με έδρα την Ηλιούπολη. Είναι, επίσης, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Όπως αναφέρει στην «Ηλιοτυπία», βάζει υποψηφιότητα προκειμένου να δει ξανά την Ηλιούπολη να αποκτά την παλιά της αίγλη. «Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε αυτή την πόλη, ξέρω τα προβλήματά της και πιστεύω στον Δημήτρη Ευαγγέλου και στο όραμά του για να αλλάξει την πόλη μας. Ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε είναι να έχουμε σχέδιο και να δουλέψουμε σκληρά», αναφέρει ο κ. Βουλιστής και προσθέτει: «Έχουμε τη γνώση και την αποφασιστικότητα να αλλάξουμε την πόλη μας προς το καλύτερο».

1 Nίκος Βουλιστής: «Έχουμε Τη Γνώση Και Την Αποφασιστικότητα Να Αλλάξουμε Την Ηλιούπολη»
2 Nίκος Βουλιστής: «Έχουμε Τη Γνώση Και Την Αποφασιστικότητα Να Αλλάξουμε Την Ηλιούπολη»

(Από την εφημερίδα Ηλιοτυπία)


Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ