Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Χωρίς Φωτοσήμανση Τη Νύχτα Επικίνδυνη Διασταύρωση Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Αργά χθες το βράδυ του Σαββάτου 16/3, γίναμε μάρτυρες ενός νέου τροχαίου ατυχήματος στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Σπύρου Μήλιου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Χωρίς Φωτοσήμανση Τη Νύχτα Επικίνδυνη Διασταύρωση Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Αργά χθες το βράδυ του Σαββάτου 16/3, γίναμε μάρτυρες ενός νέου τροχαίου ατυχήματος στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Σπύρου Μήλιου.

Παρά την καλή σηματοδότηση με STOP και καθρέφτες στο σημείο, η έλλειψη παροχής ρεύματος στο παλλόμενο φως προειδοποίησης των οδηγών εντείνει τον κίνδυνο ατυχήματος. Ήδη τον τελευταίο μήνα έχουν σημειωθεί 2 ατυχήματα στο εν λόγω σημείο, με το τελευταίο να πραγματοποείται την εβδομάδα που μας πέρασε.

Χθες το βράδυ, το ilioupolinews βρέθηκε στο σημείο, όπου διαπίστωσε πως τα παλλόμενα φώτα ήταν εκτός λειτουργίας. Τα φώτα τροφοδοτούνται μέσω mini φωτοβολταϊκού συστήματος στην κορυφή του στύλου, το οποίο όμως φαίνεται πως δεν αρκεί για να  τροφοδοτήσει επαρκώς το προειδοποιητικό φως με ρεύμα, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί κατά τις νυχτερινές ώρες. Κατά τις πρωινές ώρες το φως λειτουργεί κανονικά, λόγω της ηλιοφάνειας.

Η σύνδεση του παλλόμενου προειδοποιητικού φωτός με την παροχή συνεχούς ρεύματος κρίνεται επιβεβλημένη.

IMG 6426 Χωρίς Φωτοσήμανση Τη Νύχτα Επικίνδυνη Διασταύρωση Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

4 σχόλια στο άρθρο “Χωρίς Φωτοσήμανση Τη Νύχτα Επικίνδυνη Διασταύρωση Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η Κωστας λέει:

    ΔΉΜΆΡΧΈ ΈΊΝΆΊ ΔΈΚΆ..ΔΈΚΆΠΈΝΤΈ ΚΌΜΒΌΊ ΠΌΎ ΜΠΌΡΈΊΣ ΝΆ ΒΆΛΈΊΣ ΉΛΊΆΚΆ ΦΆΝΆΡΊΆ…..ΠΡΌΈΊΔΌΠΌΊΉΣΉΣ…ΚΆΝΤΌ ΈΠΊΤΈΛΌΎΣ.ΆΡΤΈΜΊΔΌΣ ΚΆΊ ΠΆΝΆΓΌΎΛΉ ΘΆ ΘΡΉΝΉΣΌΎΜΈ ΘΎΜΆ…ΈΎΧΌΜΆΊ ΝΆ ΜΉΝ ΈΊΝΆΊ ΜΆΘΉΤΉΣ.ΤΏΡΆ ΣΤΌ ΈΊΠΆ ΤΌ ΞΈΡΈΊΣ.ΆΎΡΊΌ ΜΉΝ ΤΌ ΆΡΝΉΘΈΊΣ.

  2. Ο/Η Βουλα λέει:

    Καλα οι δρομοι να φτιαχτουν αλλα κατι πρεπει να κανουν και με τα πεζοδρομια.ειναι απαραδεκτο να μην μπορουμε να περπαταμε απο αυτα και να αναγκαζομαστε να περπαταμε στο δρομο.ας σκεφτουν μια μαμα με το καροτσι να θελει να παει βολτα με το παιδι της ή ενα παιδι αμεα.μαλλον τα πεζοδρομια ειναι για τα αυτοκινητα και για τους καδους.σωστα?

  3. Ο/Η ΚΡΙΣ λέει:

    ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΦΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 11 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΗΛΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΗ ΜΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΒΛΑΒΗ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝΕ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΛΗΘΟΥΝ.ΦΤΙΑΞΑΝΕ 2-3 ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΜΟΝΙΜΗ ΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΕΥΔΑΠ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ Ν ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΖΗΜΙΑ.ΩΣΤΟΣΟ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ 2 ΜΗΝΕΣ! 20 ΣΤΗΛΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΦΕΩΣ.ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ! ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΔΟ 300 ΜΕΤΡΩΝ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΟΥΣΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ!

  4. Ο/Η Ilioupolitis λέει:

    Γενικά το σημείο αυτό χρειάζεται περισσότερο φωτισμό, και ως πεζοί φοβόμαστε να περάσουμε τη νύχτα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ