«Ρώτα Τον Δήμαρχο» – Οι Δημότες Κάνουν Ερωτήσεις Στον Δήμαρχο Ηλιούπολης

Το ilioupolinews από τον Iανουάριο του 2019 έχει ξεκινήσει μια σειρά video-συνεντεύξεων με όλους τους υποψήφιους Δημάρχους Ηλιούπολης.

Η τελευταία συνέντευξη που θα δημοσιευθεί, θα φιλοξενεί τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο. Ωστόσο θα είναι διαφορετική από τις συνεντεύξεις των υπολοίπων υποψηφίων: Ενώ όλοι οι υποψήφιοι γνώριζαν από πριν τις ερωτήσεις που θα τους γίνουν, ο Δήμαρχος δεν θα έχει αυτό το προνόμιο. Οι ερωτήσεις θα είναι επτασφράγιστο μυστικό έως την ώρα της συνέντευξης, ενώ δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους της πόλης να στείλουν τις δικές τους ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο.

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους δημότες να ρωτήσουν τον Δήμαρχο ο,τι τους απασχολεί, κάνοντας του ερωτήσεις τόσο για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την πόλη, όπως η δημόσια περιουσία, αλλά και για τα θέματα της καθημερινότητας όπως η καθαριότητα, τα σχολεία κλπ.

Από τις ερωτήσεις, θα διαλέξουμε τις καλύτερες και θα ανακρίνουμε τον Δήμαρχο on camera. Αν και η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί σε 2 εβδομάδες, ανοίγουμε τη δυνατότητα ερωτήσεων από τώρα, καθώς θα πρέπει να γίνει επιλογή και δημοσιογραφική επεξεργασία των καλύτερων ερωτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τις ερωτήσεις τους στη σελίδα του ilioupolinews.gr στο facebook, πατώντας κλικ εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ