Facebook Pixel

ΕκλογεΣ 2019

“Ρώτα Τον Δήμαρχο” – Οι Δημότες Κάνουν Ερωτήσεις Στον Δήμαρχο Ηλιούπολης

Το ilioupolinews από τον Iανουάριο του 2019 έχει ξεκινήσει μια σειρά video-συνεντεύξεων με όλους τους υποψήφιους Δημάρχους Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

“Ρώτα Τον Δήμαρχο” – Οι Δημότες Κάνουν Ερωτήσεις Στον Δήμαρχο Ηλιούπολης

Το ilioupolinews από τον Iανουάριο του 2019 έχει ξεκινήσει μια σειρά video-συνεντεύξεων με όλους τους υποψήφιους Δημάρχους Ηλιούπολης.

Η τελευταία συνέντευξη που θα δημοσιευθεί, θα φιλοξενεί τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο. Ωστόσο θα είναι διαφορετική από τις συνεντεύξεις των υπολοίπων υποψηφίων: Ενώ όλοι οι υποψήφιοι γνώριζαν από πριν τις ερωτήσεις που θα τους γίνουν, ο Δήμαρχος δεν θα έχει αυτό το προνόμιο. Οι ερωτήσεις θα είναι επτασφράγιστο μυστικό έως την ώρα της συνέντευξης, ενώ δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους της πόλης να στείλουν τις δικές τους ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο.

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους δημότες να ρωτήσουν τον Δήμαρχο ο,τι τους απασχολεί, κάνοντας του ερωτήσεις τόσο για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την πόλη, όπως η δημόσια περιουσία, αλλά και για τα θέματα της καθημερινότητας όπως η καθαριότητα, τα σχολεία κλπ.

Από τις ερωτήσεις, θα διαλέξουμε τις καλύτερες και θα ανακρίνουμε τον Δήμαρχο on camera. Αν και η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί σε 2 εβδομάδες, ανοίγουμε τη δυνατότητα ερωτήσεων από τώρα, καθώς θα πρέπει να γίνει επιλογή και δημοσιογραφική επεξεργασία των καλύτερων ερωτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τις ερωτήσεις τους στη σελίδα του ilioupolinews.gr στο facebook, πατώντας κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

3 σχόλια στο άρθρο ““Ρώτα Τον Δήμαρχο” – Οι Δημότες Κάνουν Ερωτήσεις Στον Δήμαρχο Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Κωστας λέει:

    ΠΌΛΛΆ ΚΆΤΆΣΤΉΜΆΤΆ ΝΌΜΊΖΌΎΝ ΌΤΊ ΤΆ ΠΈΖΌΔΡΌΜΊΆ ΤΌΎΣ ΆΝΉΚΌΎΝ…..ΈΛΈΌΣ ΈΚΆΝΆΝ ΒΈΡΆΝΤΈΣ ΤΆ ΠΈΖΌΔΡΌΜΊΆ ΈΒΆΛΆΝ ΠΛΆΣΤΊΚΌ ΚΆΊ ΤΖΆΜΆΡΊΈΣ….ΔΉΜΆΡΧΈ ΠΈΡΠΆΤΆ ΚΆΊ ΛΊΓΌ ΤΉΝ ΠΌΛΉ ΌΧΊ ΜΌΝΌ ΆΠΌ ΤΌ ΣΠΊΤΊ ΏΣ ΤΌ ΔΉΜΆΡΧΈΊΌ ΆΊΝΤΈ ΚΆΊ ΚΆΝΈΝΆ ΚΆΦΈ ΣΤΌΝ ΠΈΖΌΔΡΌΜΌ…..ΚΆΛΆ ΠΏΣ ΆΝΤΈΧΈΊΣ ΤΌΣΉ ΠΆΡΆΝΌΜΊΆ…ΆΡΊΣΌΤΈΛΉΣ.ΉΘΊΚΆ ΝΊΚΌΜΆΧΈΊΆ

  2. Ο/Η Κωστας λέει:

    ΔΉΜΆΡΧΈ ΎΠΌΣΧΈΘΉΚΈΣ ΎΠΌΓΈΊΌΠΌΊΉΣΉ…ΆΝ ΚΆΤΆΦΈΡΈΊΣ ΝΆ ΦΎΓΈΊ Ή ΚΆΤΈΧΆΚΉ Ή ΉΛΊΌΎΠΌΛΉ ΠΡΈΠΈΊ ΝΆ ΣΈ ΆΝΆΚΉΡΎΞΈΊ ΤΌΠΊΚΌ ΈΎΈΡΓΈΤΉ…ΚΆΛΉ ΈΠΊΤΎΧΊΆ

  3. Ο/Η ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ λέει:

    1η και σημαντικότερη, ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΟΣ ΑΠΟ 70 ΣΕ 120? Δεν μπορεί να παίζει με τις ελπίδες των γονιών που απεγνωσμένα ψάχνουν μια θέση για τα παιδιά τους.Εκτός αν ξέρει πως είναι λάθος και συνεχίζει να το επαναλαμβάνει.

    2η Αν ο λαός της Ηλιούπολης του δώσει και τρίτη θητεία, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΥΚΛΩΣΗ που τόσο πολύ διαφημίζει όσα χρόνια είναι δήμαρχος ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ ΕΩΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. Σε όλη αυτήν την περιοχή στα χρόνια της θητείας του έχουν τοποθετηθεί ΜΟΝΟ 21 ΚΑΔΟΙ σε έκταση περίπου 100.000 τετρ.μέτρων.

    3η ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ? Ηδη έχει κορεστεί ο υπάρχον χώρος και η πολυήμερη αναμονή για εύρεση τάφου είναι μια επιπλέον επίπονη διαδικασία για τους δημότες που θέλουν να κηδέψουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ