Facebook Pixel

Τοπικα

Χωρίς Άδεια Πυρασφάλειας & Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Το Συνεργείο Οχημάτων Του Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χωρίς Άδεια Πυρασφάλειας & Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Το Συνεργείο Οχημάτων Του Δήμου Ηλιούπολης

Χωρίς δύο άκρως σημαντικές άδειες φαίνεται πως λειτουργεί το συνεργείο οχημάτων του Δήμου Ηλιούπολης, καθώς δεν διαθέτει άδεια πυρασφάλειας και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια τον περασμένο Δεκέμβριο, πριν την αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου, όταν μετά από ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ του νυν αντιδημάρχου και υπηρεσιακών παραγόντων στο «γκαράζ» διαπιστώθηκε πως το συνεργείο οχημάτων του δήμου δε διέθετε τις δύο απαιτούμενες. Αμέσως, ο αναπληρωτής διευθυντής της υπηρεσίας περιβάλλοντος και καθαριότητας ζήτησε από τον προϊστάμενο του τεχνικού συνεργείου να μεριμνήσει για την έκδοσή τους, όπως προβλέπεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μη-έγκαιρη έκδοση τους έως τις αρχές Απριλίου, προκάλεσε «αναστάτωση» στις εγκαταστάσεις του γκαράζ, καθώς ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, με νέο έγγραφο, κατέστησε σαφές πως σε περίπτωση οποιουδήποτε συμβάντος, και ελλείψει των συγκεκριμένων αδειών, οι υπηρεσιακοί φέρουν ακέραια την ευθύνη. Για αυτούς τους λόγους, υπήρξε μέριμνα από τον αρμόδιο υποδιευθυντή, ο οποίος ανέστηλε τις «βαριές» εργασίες επισκευής οχημάτων μέχρι νεοτέρας, προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια του εργασιακού περιβάλλοντος για τους υπαλλήλους του Δήμου.

Ωστόσο, υπάρχουν διχογνωμίες για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο συνεργείο οχημάτων του Δήμου. Από τη μία, υπάρχουν διαβεβαιώσεις πως το συνεργείο έχει αναστείλει, προς το παρόν, μόνο τις «βαριές» εργασίες, από την άλλη, η πρόεδρος των εργαζομένων, μιλώντας στο ilioupolinews.gr δήλωσε πως «υπάρχουν καταγγελίες οδηγών που αναφέρουν οτι αυτή τη στιγμή στο συνεργείο δε λειτουργεί τίποτα και δεν μπορούμε να αλλάξουμε ούτε μια λάμπα στα οχήματα».

Η ενδεχόμενη παύση εργασιών στο δημοτικό αμαξοστάσιο θα έχει δραματικές επιπτώσεις στην καθημερινή λειτουργία του Δήμου, καθώς χωρίς αυτό δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα οχήματα του δημοτικού στόλου και άρα ούτε η υπηρεσία καθαριότητας. Τόσο η διοίκηση του Δήμου όσο και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί θα πρέπει αφενός να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία του συνεργείου, αλλά και την έκδοση των απαιτούμενων αδειών προκειμένου οι εγκαταστάσεις να τηρούν τη νομιμότητα και να είναι ασφαλείς για τους εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χωρίς Άδεια Πυρασφάλειας & Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Το Συνεργείο Οχημάτων Του Δήμου Ηλιούπολης
  1. Ο/Η simos λέει:

    Συνεργασία, αντανακλαστικά για σεμινάριο. Ο κ. Καραβαγγέλης ήταν λαλίστατος στα social media και κατηγορούσε την πρώην δημοτική αρχή ότι δεν κάνει τίποτα για τη καθαριότητα και έχει αφήσει την Ηλιούπολη στο έλεος του Θεού.
    Τώρα ο ίδιος τι κάνει? Ποιος θα δώσει λύση στο πρόβλημα του γκαράζ? Κύριοι είστε εκεί για να δίνετε λύσεις, όχι να κατηγορείτε τους υπαλλήλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ