Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Στον Ανακριτή Μέλη Συμμορίας Για Επιθέσεις Κατά Ανηλίκων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Στον Ανακριτή Μέλη Συμμορίας Για Επιθέσεις Κατά Ανηλίκων

Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν σήμερα (Τρίτη 16/4) 2 συλληφθέντες ανήλικοι, μέλη συμμορίας από την Ηλιούπολη, οι οποίοι είχαν προβεί σε σειρά επιθέσεων και ληστειών σε βάρος ανήλικων μαθητών.

Πρόκειται για έναν 17χρονο με «βαρύ» ιστορικό για την ηλικία του καθώς και για έναν 14χρονο συνεργό του, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή το βράδυ μετά απόπειρα ληστείας. Οι 2 ανήλικοι δράστες έπεσαν στα χέρια των ανδρων του τμήματος ασφαλείας Ηλιούπολης, οι οποίοι έδρασαν αστραπιαία μετά από καταγγελίες γονέων και διαπιστώθηκε πως η συγκεκριμένη συμμορία είχε διαπράξει βιαιοπραγίες κατά μαθητών καθώς και ληστείες σε Ηλιούπολη, Άγιο Δημήτριο και Άλιμο.

Οι δύο ανήλικοι μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Για ακόμα μια φορά, το τμήμα ασφαλείας Ηλιούπολης έδρασε με επαγγελματισμό, παρά τα σημαντικά προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει, με τους αστυνομικούς να δρουν άμεσα μετά τις καταγγελίες των γονιών.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ