Facebook Pixel

Τοπικα

Ψηφιακή Πλατφόρμα Για Τα Ζώα Συντροφιάς Στον Δήμο Ηλιούπολης – Πως Λειτουργεί

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ψηφιακή Πλατφόρμα Για Τα Ζώα Συντροφιάς Στον Δήμο Ηλιούπολης – Πως Λειτουργεί

Μια νέα πλατφόρμα για τα αδέσποτα ζώα έθεσε σε εφαρμογή ο Δήμος Ηλιούπολης, ενισχύοντας την προσπάθεια προστασίας των αδέσποτων αλλά και των δεσποζώμενων ζώων στην Ηλιούπολη.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει ως κύριο σκοπό την ενίσχυση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων που φιλοξενούνται στο δημοτικό καταφύγιο, μέσα από την προβολή τους σε μια ειδική σελίδα. Μέσα από την περιήγηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δούν αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε ζωάκι και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για υιοθεσία μέσω ειδικής φόρμας.

Ωστόσο, οι καινοτομίες δεν σταματούν εκεί. Το ειδικά διαμορφωμένο website περιέχει ειδικό πεδίο όπου οι χρήστες μπορούν είτε να δηλώνουν ενδεχόμενη εξαφάνιση του τετράποδου φίλου τους, είτε να ενημερώνουν τους άλλους χρήστες για τον εντοπισμό αδέσποτων. Η χρήση της εφαρμογής είναι απλή, με όλα τα «συμβάντα» να εμφανίζονται σε διαδραστικό χάρτη, διευκολύνοντας έτσι τη δήλωση απώλειας ή την εύρεση.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Ηλιούπολης σε ανακοίνωσή του «Το λογισμικό INANIMALS δίνει τη δυνατότητα στο Δήμο Ηλιούπολης να ψηφιοποιήσει και να οργανώσει την διαδικασία φροντίδας των ζώων, με τη ταυτόχρονη συμμετοχή των Δημοτών, των φιλοζωικών οργανώσεων και των τοπικών επιχειρήσεων. Η διαδικτυακή πλατφόρμα του Δήμου Ηλιούπολης μέσα από έναν πρωτοποριακό αλγόριθμο θα έχει τη δυνατότητα να συσχετίσει και να διασταυρώσει χαμένα και ευρεθέντα ζώα σε πραγματικό χρόνο».

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην πλαρφόρμα, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ