Facebook Pixel

Δημοτικα

Παπαδάτος: «Άκαιρη Και Εσφαλμένη Η Πρωτοβουλία Για Δράσεις Που Ανταγωνίζονται Τις Τοπικές Επιχειρήσεις Της Ηλιούπολης»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παπαδάτος: «Άκαιρη Και Εσφαλμένη Η Πρωτοβουλία Για Δράσεις Που Ανταγωνίζονται Τις Τοπικές Επιχειρήσεις Της Ηλιούπολης»

Αιχμές κατά της δημοτικής αρχής αφήνει με ανακοίνωση της η παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», με αφορμή την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση φεστιβάλ προώθησης παραδοσιακών προϊόντων στην Ηλιούπολη.

Όλα ξεκίνησαν όταν γνωστοποιήθηκε η πρόταση του Δημάρχου κ. Ψυρρόπουλου προς τους πολιτιστικούς φορείς για διεξαγωγή ενός φεστιβάλ προώθησης παραδοσιακών προϊόντων τον προσεχή Ιούλιο, με τον Εμπορικό Σύλλογο να αντιδρά σφοδρά και το Δ.Σ του να παραιτείται με βαρύτατους υπαινιγμούς για «πόλεμο» στο τοπικο επιχειρείν. Η συγκεκριμένη πρόταση του Δημάρχου κλιμάκωσε τις αντιδράσεις σε θεσμικό επίπεδο, με τον κ. Παπαδάτο να είναι ο πρώτος αιρετός της αντιπολίτευσης που εξέδωσε ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπαδάτος «θεωρούμε, άκαιρη και πολλαπλώς εσφαλμένη την κίνηση της Δημοτικής Αρχής. Οι εθνοτοπικοί σύλλογοι δεν είναι δυνατόν, έστω και υπό το μανδύα της «παράδοσης», να μετατρέπονται σε «πλασιέ» επιχειρήσεων, δρώντας, τελικά, ανταγωνιστικά προς τα μικρομεσαία καταστήματα της πόλης μας», ενώ προσθέτει: «Είναι, άραγε, δυνατόν η Δημοτική Αρχή να προβαίνει σε εκδηλώσεις που πλήττουν βάναυσα τους μικρούς επιχειρηματίες της πόλης μας, όταν, μόλις πριν λίγες ημέρες, ζητούσε από τους ίδιους, με παντελώς αδιαφανείς διαδικασίες, οικονομική συνδρομή για την πραγματοποίηση του αποκριάτικου καρναβαλιού;».

Η παράταξη της αριστεράς στην Ηλιούπολη θέτει προ των ευθυνών της τη δημοτική αρχή, ζητώντας την άμεση εφαρμογή του μνημονίου συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο και ζητώντας την έναρξη θεσμικού διαλόγου για την τόνωση της τοπικής αγοράς. «Καλούμε τον εμπορικό κόσμο της πόλης να δώσει το παρόν, και να τοποθετηθεί και ο ίδιος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση, εδώ:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ