Facebook Pixel

Τοπικα

Καιρός: Χιόνια Ακόμα Και Στην Ηλιούπολη Από Την Προσεχή Δευτέρα – Έκτακτο Δελτίο Από Την ΕΜΥ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καιρός: Χιόνια Ακόμα Και Στην Ηλιούπολη Από Την Προσεχή Δευτέρα – Έκτακτο Δελτίο Από Την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία αρκετές περιοχές της χώρας θα αντιμετωπίσουν ισχυρή κακοκαιρία με χιόνια και τσουχτερό κρύο τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, τα βόρεια τμήματα της χώρας θα αρχίσουν να επηρρεάζονται από από το απόγευμα της Κυριακής, ενώ από τα ξημερώματα της Δευτέρας 6/2, οι χιονοπτώσεις αναμένεται να εππηρεάσουν και χαμηλότερα υψόμετρα ακόμα και σε περιοχές όπως η Στερεά Ελλάδα και η Εύβοια.

Πιο συγκεκριμένα, για το λεκανοπέδιο, από τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας προβλέπεται ελαφρά χιονόπτωση, που ενδέχεται να επηρρεάσει σημαντικότερα τα βορειότερα τμήματα του λεκανοπεδίου. Από το πρωί της Δευτέρας εκτιμάται πως τα φαινόμενα θα ενταθούν σε όλη την Αττική, συμπλεριλαμβανομένης και της Ηλιούπολης, με τους μετεωρολόγους να συνιστούν προσοχή στις μετακινήσεις. Σε κάθε περίπτωση, η τελική εκτίμηση για την πορεία του καιρού τις επόμενες ημέρες θα δοθεί την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ