Facebook Pixel

Δημοτικα

Χατζηδάκης: «Να Σταματήσει Η Μικροπολιτική – Η Δημοτική Αστυνομία Αποδίδει Έργο»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χατζηδάκης: «Να Σταματήσει Η Μικροπολιτική – Η Δημοτική Αστυνομία Αποδίδει Έργο»

Σαφείς απαντήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις έδωσε τόσο μέσα από την ανακοίνωση του, όσο και μέσα από την παρέμβαση του στην συνέντευξη τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Χατζηδάκης.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, αρχικά εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκαζε το περιστατικό, ενώ παράλληλα άφηνε αιχμές προς την αντιπολίτευση, την οποία εγκάλεσε για «μικροπολιτική».

«Δηλώνουμε τον αποτροπιασμό μας για την ενέργεια αυτή και εκφράζουμε τη στήριξή μας στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου στον οποίο ευχόμαστε, ολόψυχα, περαστικά!», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Γιώργος Χατζηδάκης και προσθέτει:

«Όσον αφορά, την προσπάθεια ορισμένων υποψήφιων δημάρχων να αντιπολιτευθούν ενόψει των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών, τους επισημαίνουμε ότι το λιγοστό (με ευθύνη της κεντρικής εξουσίας) προσωπικό της Δημοτικής μας Αστυνομίας, βρίσκεται καθημερινά στους δρόμους της Ηλιούπολης ασκώντας με επάρκεια και ευσυνειδησία τα καθήκοντα που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία».

O Δήμαρχος, πέρα από την ανακοίνωση του, τοποθετήθηκε και στην έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο εμπορικός σύλλογος Ηλιούπολης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η δημοτική αστυνομία παράγει σημαντικό έργο» και παραθέτοντας μια σειρά από πρωτοβουλίες που έχει λάβει η δημοτική αρχή. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικό ρεπορτάζ, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ